Žádost na admin práva Od Definetly Not Adam

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
DefinetlyNotAdam
Former admin
Former admin

Žádost na admin práva Od Definetly Not Adam

Příspěvek#1 » 07 bře 2017 15:03

Nick v hre (meno): ๖ۣۜUM DefinetlyNotAdam

Vek: 15 let

Žádám Na Jailbreak

URL profil : http://steamcommunity.com/profiles/76561198359208223/

STEAM ID: STEAM_0:1:199471247

Jak dlouho hraju na serveru? : 1d 03:56:08h

Něco o mě: Jsem normální zábavný a kamarádský kluk z gymplu. Moje koníčky: Fotbal, Basketbal, Ping Pong, Atletika. Jmenuju se Adam

Proč chci být admin?: Chci být admin protže rád hraju JB s kamarádama nikomu tam samozřejmě nenadržuju ke všem se chovám ve wardenování a řešení pravidel už mě tam všichni znají samozřejmě ne všichni mě mají rádi protože díky mě jak jsem volal adminy tak dostali ban k blue, mute atd.... ale ty co se chovají normálně tak samozřejmě mě přivítají rádi. Nesnáším když na serveru není admin chápu nemají jenom adminování mají školu třeba brigádu i práci ale když tam není admin tak server vypadá jak jeden známí portál který nebudu jmenovat a já to tam bez těch práv nezvládnu nadají tam samozřjemně dám screenshot nebo to natočím a pak to pošlu adminům nebo oni si to najdou. Nevím jestli to je užitečné ale hrál jsem 3-4 roky JB na CS 1.6 (také jiný portál) rád jsem se tam něco přiučil od adminů rádi mi i pomohly a to stejné na TauriGaming. Samozřejmě neslibuji že budu na serveru furt mám sport, brigádu, školu apod.. ale budu se snažit tam být co nejdřív a co nejdéle. Toto se sem nehodí ale rád bych zavedl nějaký test do blue teamu protože se tam připojí polák, někdo kdo FK, Nezná Pravidla, Nemá mikrofon a pak bez těch adminů se to tam nezvládá. Rád poučuju hráče aby někdy uměli dobře pravidla aby měli šanci se stát třeba adminem.

Děkuji za pozornost ๖ۣۜUM DefinetlyNotAdam (neboli Adam)
Naposledy upravil(a) DefinetlyNotAdam dne 07 bře 2017 16:02, celkem upraveno 2 x.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Žádost na admin práva Od Definetly Not Adam

Příspěvek#2 » 07 bře 2017 15:14

Zdravím,
jak jsem dříve psal, že tě moc neznám, tak jsem tě na JB viděl často. Snažíš se dohrát těch pár hodin a to, že ty pravidla znáš je vidět. V tfku jsi moc nenahrál co se tvého účtu týče, ale myslím si, že potřebné zkušenosti máš. Jsi přátelský, sprostý jsi minimálně a wardena si aktivně bereš a umíš si sjednat pořádek. Test si myslím, že je zbytečný vzhledem ke stálé komunitě, kteří dokáží špatné hráče dostat od blu sami popř. dostanou ban od admina, ale toto téma patří do trochu jiné sekce, takže tohle tu řešit nebudem.Myslím, že zkusit to s tebou by šlo ,takže za mě je to ANO ,ale hlavní slovo má Headmaster a/nebo Capital Admin.
S pozdravem
Mr.Gentleman
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Striker673
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 bře 2017 15:49

Dobrý deň/večer
Hráča DefinetlyNotAdam poznám zo serveru vídam ho tam veľmi často a to sa hodí pre JB Admina ... Keď už urobí chybu tak to napraví a ospravedlní sa (fk=slay).Aktivita už ako som spomenul je v poriadku tak isto aj slovník má normálny . O server sa stará už môžme povedať teraz lebo keď tam s a tam deje problém zavolá tam niakeho admina a keď to nepomôže urobí to sám (Freekiller-zabije ho sám ako warden).
Niako tak vie mieriť v TF2 takže v hre samej sa dá.Mik je v poriadku.Takže za mňa by mohlo byť ANO.(Všetky ostatné podstatné veci spomenul Gentleman #somLennivý)

Pozdravuje Striker673 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

๖ۣۜUM Timmy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 07 bře 2017 15:55

Chcel by som aby Adam bol admin lebo je úžasný človek

Richy

Příspěvek#5 » 07 bře 2017 16:10

@ ๖ۣۜUM Timmy, viem, že chceš aby tvoj kamoš sa stal adminom, ale nevyjadruj sa prosím ťa do žiadostí o Admina ( iba príslušní admini serveru ) [iba ťa upozorňujem] a ak chceš sa stať TY adminom, tak si vytvor žiadosť ak spĺňaš všetky podmienky ;-)

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 07 bře 2017 17:25

Zdravím,

blue test, blue test... Nejsme naše konkurence a rozhodně je nehodláme kopírovat. Test má mnoho nevýhod, ale tohle je zrovna výhoda. Snažíme se tomuto zamezit, ale rozhodně né tímto způsobem. A teď k žádosti; Tahle žádost je o mnoho lepší, než ta minulá. Nevím, jestli jsi měl slabou chvilku nebo něco, ale tamta vážně nestála za moc. V téhle žádosti je o moc víc informací a více toho o tobě víme. Každopádně každý si zaslouží druhou šanci a podle mého jsi dobrý kandidát, když zrovna neděláš blbiny :facepalm: . Rád bych tě na tomhle postu viděl, když bys dostal admina, tak podle mého by jsi se začal chovat jinak a to lépe. Žádost, jak už jsem řekl, je slušná a líbí se mi. Já bych to s tebou i zkusil, ale tohle není žádost, tohle už znova nepůjde. Určitě si to promysli a za mě tedy ANO .

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » 08 bře 2017 20:19

Zdravím,
dej nám čas do konce týdne, pak se ti sem ozvu a řeknu ti, jestli to s tebou zkusíme, nebo ne.

Přeji pěkný večer,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele: