1) Nick v hre (meno): hirifig
2) Vek: 16
3) Na jaky server žiadate o práva: Jailbreak #124
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198052902604
5) STEAM ID: STEAM_0:0:46318438
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 19:56:46h
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Chci být u vás admin protože ta profese mě vždy bavila. Začalo to tak že vždy mě bavil Jailbreak, nenašel se žádný server [CZ/SK] a tak jsem chodíval na anglické servery. Moje angličtina je poměrně dobrá a tak jsem tomu rozumněl. Poté přišel první [CZ/SK] Jailbreak ale to už je neaktivní portál. Chodilo tam spousta hráčů a server byl neustále plný. Admini tam ale částečně byly neaktivní. Po delší době co jsem tam hrál jsem se rozhodl že bych zkusil si požádat o admina. Byl jsem úspěšný, potkal jsem spoustu nových lidí, řešil jsem problémy, snažil jsem se být co nejlepší. Denně jsem vídával stejné hráče, dělal pořádky s freekillerama, s problémovými hráči a občas i s cheaterama. Adminem jsem byl celkově tři a půl roku a poté jsem odešel. Komunita se rozpadla a ten portál už není to co býval. Věnoval jsem se úplně něčemu jinému, ale pak jsem si řekl že zkusím opět TF2. Původní Jailbreak s tím neaktivním portálem byl v podstatě ztracen. Vyhledal jsem další jailbreak.. a to právě od Tauri Gamingu. Hrál jsem tam a zjistil že tady to smyl má. A právě proto bych chtěl být tady adminem.
:Nějaké informace o mně?
Rád hraji TF2, zajímám se o radiotechniku/radiokomunikaci [vysílačky]. Hraji na tahací harmoniku [akordeon], alkohol nesnesu, nekouřím, nemluvím sprostě. Studuji elektrikáře, silnoproud a slaboproud.