Žádost o Admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Mr.toron
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Žádost o Admina

Příspěvek#1 » 26 úno 2019 16:51

1) Nick v hre (meno): Turbo Pizza Žižkov
2) Vek: 14
3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz / TRADE / BP,TP,FASTDL
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198376267032/
5) STEAM ID: STEAM_0:0:208000652
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: ccs 165 hodin (aktualní stamm pointy)
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Hraju hodně počítačové hry a k tomu chodím do školy a dělám 2 sporty.
můj koníček je malovat a psát si s friends. Taurigaming znám už hodně dlouho hlavně lidi. už (hodně) krát jsem si dával žádosti o admina atd.
a vždy jsem neuspěl tak žádám znova a snad se to podaří.proč bych měl být adminem? Na trade chodím denně kolem 4 hodin a jsem teď hodně aktivní. snažím se nespamovat a nemluvit (psát) sprostě. možná občas mi ujede slovo ale nestáva se to.
Vím že žádostí o admina atd. jsem dával hdoně a někomu to příde už trapné že se snažím pořád ale já se snažím a určitě bych se snažil a vážil si toho.
přeji vám zbytek dobře hrajícího dne Mr.toron
Obrázek
#antijail

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Admina

Příspěvek#2 » 28 úno 2019 16:29

Zdravím,

Som proti tvojej žiadosti, lebo mi príde, že zase sa u nás snažíš mať silou-mocou nejaké postavenie a nejakú pozíciu... Nedávno si chcel byť global mod, teraz admin. Ďalšia vec je to, že aj napriek tomu, že som Ťa na to upozorňoval, tak stále porušuješ pravidla fóra s tým podpisom. V chate na servery sa Ti objavuje spam a nevidím, žeby si sa nejako snažil ľuďom pomáhať okrem toho, že rozdávaš kódy do secretov.

Prajem pekný deň,
Speedy
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o Admina

Příspěvek#3 » 12 dub 2019 13:20

Zdravím,
na serveru jsem tě poslední dobou moc neviděl, a pokud máš stále zájem být admin, musíš být aktivní. Ono celkově mi nepřijdeš jako úplně vhodný kandidát na admina, alespoň teď ne.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“