Žádost o admina na jb

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Hyper
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina na jb

Příspěvek#1 » 02 úno 2019 17:08

1) Nick v hre: Hyper

2) Vek: 14

3) Na jaky server žádáme o práva: #124 jailbreak

4) URL profil (adresu) https://steamcommunity.com/profiles/76561198856537455/

5) STEAM ID: STEAM_0:1:448135863

6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: 1měsíc

7) Info. o sebe: proč chcete byt u nás Admin?:

Protože chci pomoct rozvíjet tento portál a chci se do tohoto rozvíjení zapojit. A chtěl bych ještě pomoct i když vím že to se mnou není vždy lehké.

Něco o mě: Muluji JB servery ale tendle server mě zaujal kvůli tomu že je hodně dobrej a baví mě mám nejradši pizzu na jídlo

chovám 1 králíka a psa a morče

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina na jb

Příspěvek#2 » 03 úno 2019 19:01

Ahoj Hyper bol som teraz 2 dni mimo JB no predtým som ťa na servery videl iba 1krát a ani ako wardena a ani ako dozorcu si ťa nepamätám. Treba viac používať ten mikrofón lebo komunikáca je jedna z vecí čo by admin mal mať. Máš nahrané 3 dni no príde mi to, že si po dlhej dobe dorazil na JB a rovno si ideš zažiadať o admina. Odomňa z dôvodu čo som tu napísal dávam NIE.

EDIT. Po skontrolovaní z minulých žiadostí si môžno všimnúť, že si si zažiadal o admina 7krát a všetky sú to len kopírované texty, ktoré boli opakovane označené inými adminmi ako kopírované a každá žiadosť obsahuje rovnaký dôvod zamietnutia a to žiadna komunikácia a slabá aktivita v blue. Z tohto dôvodu dôrazne žiadam o okamžité zamietnutie a do najbližšej žiadosti o admina žiadam Hypera aby si radšej rozbil klávesnicu a spálil ju než písal ďalšiu ctrl+c žiadosť.
Ak nemáš záujem o admina načo sem píšeš tie žiadosti?
Naposledy upravil(a) Rasist Pikachu dne 03 úno 2019 19:27, celkem upraveno 2 x.

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#3 » 03 úno 2019 19:11

Zdravím,
mám stejný názor co kolega + víš co mi přijde divné? Že ta žádost je zkopírovaná jako minulá.
U mě to je zas že věčinu času trávíš v red teamu a moc nekomunikuješ, občas něco napíšeš či promluvíš.
Za mě to je prozatím NE.
Počkej si na vyjádření ostatních kolegů.
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 05 úno 2019 22:42

Hypere,
jak psal hirifox, tohle je další copypaste copypaste od copypaste. Tímhle si admina nezískáš, naopak nám jen ukazuješ jak otravný pro tebe je napsat blbých pár vět.
Žádost zamítám
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“