[TF2] ThePOLMANcz

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
ThePOLMANcz
Začátečník
Začátečník

[TF2] ThePOLMANcz

Příspěvek#1 » 17 bře 2018 15:14

1) Nick v hre (meno)............................................................ ThePOLMANcz
2) Vek............................................................................. 17
3) Na jaky server žiadam o práva............................................ TF2 Jailbrake
4) URL profil Steamu........................................................... http://steamcommunity.com/id/ThePOLMANcz
5) STEAM ID...................................................................... STEAM_1:1:55801042
.................................................................................... ID3: [U:1:111602085]
.................................................................................... ID64: 76561198071867813
6) Jak dlho hraju na vašich serverov:
To je taková doba, že už ani nevím. Bude to doba no :D
7) Info. o sebe:
Admini na srevrech třeba jako hirifig nebo Sam mi už doporučovali se stát adminem a drží mě při tom a chválí si mě.
Mluvím plynule Česky *kappa*, Anglicky a Německy
Četl jsem pravidla
Je na mě spolech (Teda já si to myslím xD )

!!!NOTICE ME SENPAI!!!

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: [TF2] ThePOLMANcz

Příspěvek#2 » 17 bře 2018 16:49

Ahoj,
polmane vůbec si tě nepamatuji ze serveru a má to svůj důvod. Máš nahraných 7h z 25 požadovaných. Proto za mě je to NE.
Počkej si na vyjádření CA/HM.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

ThePOLMANcz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#3 » 17 bře 2018 17:29

Aha, to je zajímavé. To bude tím, že hraju Jaily i na jiných serverech. No nic, nevadí, díky za tvůj čas :D

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 18 bře 2018 16:26

Zdravím,

aktuálně
Total Connection Time: 0d 07:56:14h
zatím ti to pozdržím, než si nahraješ požadovaný čas. Čekal jsem že tam jsi už delší dobu než 7h :D
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“