1) Nick v hre (meno): De Bill
2) Vek: 14
3) Na jaky server žiadate o práva: Surf 100% crit
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):
http ://steamcommunity.com/id/HaskyCZ
5) STEAM ID: STEAM_0:0:79606079
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Půl roku aktivně. Jinak asi rok, ale to si už nepamatuji.
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: Chci být admin protože hraji na 100% crit surfu velice aktivně. A občas mě štve jak někdo kazí pohodu na serveru. (např. Příjde člověk na server a neumí Česky, Slovensky, ani Anglicky. Nemám problém stím že si píše do chatu, ale když 75% času něco řve no voice chatu. No tak promiňte.) Když si Zerro dělal admina tak to vypadalo slibně, ale už na 100% crit surf serveru zase není žádný stálí admin pokud nepočítám Lea, který příjde vždy jen na 1-2h. Proto chci být adminem. A nějaké to info o mě. Anglicky umím přinejmenším dobře. Jsem v top 10 v tabulce na 100% crit surf serveru. Nejsem cholerik, a tak se jen tak rychle nenaštvu a většinou jednám s chladnou hlavou. Momentálně nemám žádně koníčky kromě bavení se s lidmi a hraní na vešem serveru. Možná jen učení se nových věcí. Přeji hezký zbytek dne a předem děkuji za odezvu. PS: od 2.7-14.7.2017 budu na anglickém táboru. (Takže neaktivní)
Abych předešel otázce: Proč máš VAC na CS:GO ,tak tady máte odpověď.
-Byl jsem Gold2 a ve většině her jsem měl proti soběl lidi s cheaty (povětšinou aimbot). V tu dobu mě CS:GO přestalo bavit. (Po asi 30hrách kde bylo 7 točících se, 10 aim bot a 3 wall hack cheatrů) Jsem se rozhodl že už CS:GO nikdy nezapnu. Týden jsem CS:GO nezapnul, až pak mi kamarád vnukl myšlenku, že by jsem si mohl zkusit cheaty, jak to vypadá, jak se s tím hraje apod. . No a tak jsem stáhnul cheaty a jako největší (teď mi promiňte to slovo) reterd jsem šel hrát compety. Dnes jsem za to rád, protože nebýt toho VAC banu nedostal bych se k tolika dobrým lidem, všetně vačeho serveru.
Doufám že jsem se moc nerozepsal.