Chcel by som byť admin

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
davin0000
Začátečník
Začátečník

Chcel by som byť admin

Příspěvek#1 » 04 kvě 2017 15:11

1) Nick v hre (meno):Penguin King SK
2) Vek:14
3) Na jaky server žiadate o práva:Jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):Penguin King SK
5) STEAM ID:neviem :C
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov:Asi 5 alebo 4 roky
7) Info. o sebe: hrajem normalne všimam si ked niekto nedodržuje pravidla a poviem mu to Prečo chcem byť u vás Admin?:Lebo stale ked som pripojeny tak každy nerešpektuje pravidla a jak pride amin tak akokeby nič len preto aby sa neporušovali pravidla to je všetko. :D :) :)

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Chcel by som byť admin

Příspěvek#2 » 04 kvě 2017 15:52

Zdravím,
rozepiš toho trochu více o sobě. Nebudu ti říkat co, mrkni se kdyžtak na jiné žádosti (koníčky, škola, jméno). To jméno není nutné, zkrátka ať tě trošku více poznáme co se reálného života týče.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 06 kvě 2017 08:24

Zdravím,

jako hráč jsi na mě moc nezapůsobil, možná jsi se změnil, ale teď jsem tě tam dlouho neviděl. Wardenovat jsem tě viděl možná jednou. Další dost špatná věc je ta, že 5 let tu určitě nehraješ. Rozepiš se a najdi si ty informace, které nemáš. Neříkej nám, že nemáš Steam ID jen proto, že ho nemáš před nosem. V dnešní době, kdyby jsi si s tím dál více práce, by si to každý našel. Zatím na mě nepůsobí nic kladně.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 06 kvě 2017 15:10

Zdravím,
gentleman ti před 2 dnama psal, aby sis žádost upravil a rozepsal infromace o sobě atd. To jsi neudělal. Na tvoje steamID máme vedeny 3 teambany, tudíž očividně neumíš pravidla a radostí je porušuješ. Dále nám tu moc pěkně lžeš. Hraješ u nás 4-5 let, ale Taurigaming.cz funguje od srpna 2014, a jailbreak server jako takový od srpna 2016, takže pokud neumíš cestovat v čase, tak nevím, jak jsi to udělal.

Přeji pěkný den,
Speaker264

Žádost zamítám.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“