Žádost Jailbreak #124

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
BlackRose
Začátečník
Začátečník

Žádost Jailbreak #124

Příspěvek#1 » 23 bře 2017 20:10

1) Nick v hre (meno): BlackRose AdamkůvChytrýOtrok
2) Vek: 15
3) Na jaky server žiadate o práva: Jailbreak #124
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/id/roseisblack
5) STEAM ID: STEAM_0:0:101599644
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 1d
7) Něco o sobě + proč chci být admin? : Je mi 15 let. Jsem kamarádský a rád chodívám si zahrát na tauri jb. Nikdy tam nehraju sám vždy si tam pozvu kamarády. Proč chci být admin? : Protože když koukám na ostatní adminy tak to sami nezvládají chtěl bych jim pomoct a i pomoct serveru , jak jen to bude možné. Co bych chtěl dokázat kdybych byl adminem? Na Jailu je veliká nekázeň a když příjde admin tak nic neudělá a chaos pokračuje. Chtěl bych stím něco udělat a ne jen využívat adminská práva. Budu aktivní , když mě bude zapotřebí. :) Na jedné známe hře Cs 1.6 jsem hrál také na jailbreaku. Byl jsem tam adminem asi 3-4 roky. TF2 a Cs 1.6 jailbreaky jsou si podobné , ale nejsou stejné. Má to svojí originalitu. Reakce , Simon rozkazy + Simon říká. To si určitě každý vybaví , když se řekne Cs 1.6 jb. A na TF 2 je to skoro to samé , až na to , že místo Simona je Warden. Prostě podobný princip. Rád bych se přidal do řad adminů na taurienu. :) A budu se jim snažit pomáhat , jak jen to bude potřeba! :salut:

Excelim
Former admin
Former admin

Re: Žádost Jailbreak #124

Příspěvek#2 » 23 bře 2017 20:12

Zdravím,

více než inspirováno Adamovou žádostí. Už jen jméno "AdamůvOtrok" říká za vše, zrovna dnes hráč DefinetlyNotAdam přišel o Admina, věřím, že je to jen shoda náhod a chceš pro nás udělat to nejlepší a věnovat nejvíce svého času našemu serveru, ale fakta říkají něco jiného. Hráč je arogantní a více nevhodný kandidát než Adam. Za mě rozhodně ne.
Naposledy upravil(a) Excelim dne 23 bře 2017 20:23, celkem upraveno 2 x.

DefinetlyNotAdam
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 23 bře 2017 20:14

Absolutně souhlasím s žádostí a nezkopíroval to nevim jestli excelim umí číst ale asi ne ať si přečte mojí žádost ano? děkuji

Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 23 bře 2017 20:19

Takže.. tato verze je stručná kopie od DefinetlyNotAdam. Přijde mi vtipné, že se sem snažíš narvat nějakého svého "poskoka" na post admina. Nevím co máš v plánu, ale podle mě ti to asi neprojde. Upřímně Adame admin už nejsi, tak nevím proč s tím souhlasíš. Popsal bych tuto šarádu jako špatně napsaný divadelní script... Za mě NE.

Přeji krásný zbytek dne..
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 23 bře 2017 20:41

Zdar,
dnes na tsku jsi předvedl naprosto vše. Rozhodné NE!!!
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

BlackRose
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#6 » 23 bře 2017 21:45

Předvedl jsem to , že mám větší balls , jak vy dohromady. :) 5 na 1 . :) Užíte si video na youtubu pak ho sem pošlu. :) A to tvoje zdravení si strč za klobouk nazdar. (***CENSORED***) Na** zmrdi v admin teamu. :) Neschopnost. :) Neumíte nic. :)

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » 23 bře 2017 21:48

Chování na admina naprosto nevhodné - nadávky, urážky, ani jsem tě nikdy neviděl v blu, a pokud jsem tě tam viděl, wardena jsi určitě neměl. Neschopní můžeme být, ale taky jsme jen lidi, a vzhledem k tomu, co jsi na předvedl na TS3 - urážení všech, arogance, vyhrožování, a mohl bych pokračovat..... Část s adamovou žádostí komentovat nebudu, příjde mi to jako copy pasta a jsou tam prvky, na které jsme se ptali Adama, než se stal trial adminem. Tvůj příspěvěk moc komentovat nebudu. Video si užijeme, ty jsi tam za blbce, ne my. Jo, a ne, nepošleš, propagování nacismu = perma.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný večer,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“