Žádost o Admina -JB -TF2

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Excelim
Former admin
Former admin

Žádost o Admina -JB -TF2

Příspěvek#1 » 07 lis 2016 18:05

1) Jakub, ᴳᴛ Excelim
2) 14 let
3) JailBreak, TF2
4) http://steamcommunity.com/id/excelim
5) STEAM_0:0:169604451
6) 114 hodin
Zdravím, jmenuji se Jakub, ve hře mě můžete znát jako Excelima. Je mi 14 let (narozen 2.10.2002) a mám nahráno dohromady přes 1000 hodin na tomto účtě. Žádám o práva na server JailBreak, který mi za ta léta hraní hodně přirostl k srdci, bohužel jsem měl jeden takový vroubek, což byl ban do blue, za to, že jsem nemohl vystát děti, které nadávali a celkově dělaly chaos, měl jsem slabší hodinku a vylétlo tam i pár freekillů. Každopádně jsem pár dní na to dostal unban a poučení. Zkušenosti s adminováním mám, patřil jsem do Admin-Teamu jednoho velkého portálu na Minecraftu (přes 1000 hráčů) a nevyhodili mě, sám jsem odešel, protože jsem oživil hraní u mě dříve zapomenuté hry Team Fortress 2. Momentálně jsem první v žebříčku na JB mými statistikami, mám na účtě přes 800 teamkillů, které čítají děti a freekilleři, či cizinci. Můj čas na serveru TauriGaming činí 114 hodin. Na JailBreaku je čím dál více freekillerů a lidí, které to již přestalo bavit a prišli jen "oxidovat". Mám vlastní skupinu, která není reklama na žádný portál, jenom skupina kamarádů. Občas mi někdo napíše, že je tam cizinec, freekiller či uřvané děcko, které otravuje server. Skoro pokaždé příjdu mým přátelům pomoct a wardena beru skoro pokaždé. V guardech si nechávám všechny, kteří se chovají normálně ( S dětmi, kteří to mají v hlavě v pořádku nemám žádný problém ). Problém přichází, když někdo nadržuje či freekilluje, to mě dokáže vytočit.
-Přikládám banner
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o Admina -JB -TF2

Příspěvek#2 » 07 lis 2016 20:40

Zdravím,
jak jsem již psal, jail potřebuje aktivní lidi, a ty vypadáš jako jeden z nejaktivnějších. Žádost patří k těm lepším. Mno, co jsem si tak pročítal záznam chatu, občas tam někde něco bylo, ale když přihmouřím oko, tak by to asi šlo. Nahraných hodin máš dost, ban do blu nebudu řešit, stane se. Přidám si tě na steamu a v nejbližší době dořešíme práva atp.

Přeji pěkný zbytek večera,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 lis 2016 20:46

Večer bude nyní dobrý na 100%! :) Moc ti děkuji.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 08 lis 2016 18:36

Přijat na zkušební dobu.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek