Žiadosť o Admina na servery #65

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
kozolka110
Začátečník
Začátečník

Žiadosť o Admina na servery #65

Příspěvek#1 » 12 zář 2015 19:22

#65 [EU/CZ] TauriGaming.cz | [CSTG] TDM Noshahrs. 1000 tic

1) Nick v hre (meno): manik110
2) Vek: 15
3) Na jaky server žiadate o práva: #65
4) URL profil (adresu) Battlelogu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/user/manik110/
5) Jak dlho hrajete BF, MoH na našich serverov: Už to bude vyše roka. Cez profil kozolka110. Teraz aktuálne pužívam profil manik110
6) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin? ... Chcel by som byť Admin na servery lebo som dobrý admin, som nekonfliktný na BF a ľudia ma majú radi, hlavne ako hráča :D . Battlefield celkovo hrám jeden a pol roka. Tie dva účty čo mám jeden som si tam dal battlefield 3 premium. Ten som vymenil za tento a na manikovi mám všetky Battlefieldy 3,4 aj Hardline ... Info o mne: Bývam v BA... :D, som veľmi komunikatívny človek a Battlefield hrám 2-3 hodiny cez víkend a hodinu cez týžden každý deň, podľa školy, ale určite hrám každý deň. Skúsenosti s Adminovaním nemám na Battlefielde, iba na Minecrafte, mal som niekoľko serverov, ale tie skončili, lebo ma to nebavilo... K tomu battlelogu mám nahratých 11 hodín na tomto účte, ale na to druhom mám 160 hodín, ak by sa dalo tak by som používal účet manik110.
Pekný deň

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Žiadosť o Admina na servery #65

Příspěvek#2 » 15 zář 2015 23:03

Ahoj, vyčkej na CA, nebo HM sekce, pořeší stebou podrobnosti.

Smeco
Administrátor
Administrátor

Re: Žiadosť o Admina na servery #65

Příspěvek#3 » 16 říj 2015 14:32

Hrac dostal Trial Admina

LOCK

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“