Ahoj, Ahoj, Ahoj od mojí poslední žádosti uběhl rok a většinu problému co byli tak jsem vyřešil. Tak dám tomu zase pokus .
1) Nick v hře : Ondis❤
2) Věk: 21 let
3) Na jaký server žádáte o práva: Žádám o práva na [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz | TRADE | BP,TP,FASTDL
4) URL profil Steamu : https://steamcommunity.com/profiles/76561198323752335
5) STEAM ID: STEAM_1:1:181743303
6) Jak dlouho hrajete na našem serveru : Na serveru mám rozhodně nahráno víc než bych chtěl ale pořád málo cca 81tisíc+ stamm points.
7) Info o sobě: Pff od poslední žádosti se něco změnilo ale nic za mě podstatného. Pracuji... Dělám v práci 12ky krátký a dlouhý týden takže nejsem denně aktivní ale snažím se navštěvovat pravidelně.
8) Proč chci být u vás Admin?: Když to řeknu narovinu a nebudu to nějak obcházet tak na tradu není moc adminů a jak jsem se zde na fóru dočetl Siu to už nenaplňuje a Sama a Kapitána tam vídám málokdy (možná chodí pravidelněji a akorát se nepotkáváme). Chtěl bych teda vyplnit ten prostor chybějícího admina v nějakých hodinách a když někdo nebude moct klidně zaskočit. Nějaké zkušenosti s "adminováním" mám ze hry SAMP na serveru Super Pařba (GTA San Andreas Multiplayer) kde jsem sice byl na postu "zkušebního Organizátora Akcí" (ano zkušební... čekal jsem od toho něco víc a požadavky byli takové pro mě že docela hloupé a kriterie podle kterých se hodnotilo byli na nováčky moc přísné) ale práva jsem na nějaké komandy jsem měl. A samozdřejmě udržovat server v čistotě od různých trollů, Nworderů, spinboterů atd... Nemám úplně čistý chatlog ale za mě od minule lepší.
Pro více informací kdyby tohle nebylo dostačující mužete použít buď můj steam a nebo můj discord .ondisek