2. Vek: 14
3. Na jaky server žiadate o práva: Orange X4
4. URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561199007984458/
5. STEAM ID: U:1:1047718730
6. Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Týden a na vašem serveru určitě budu mít aspoň těch 25 Hodin (Měl jsem starý učet který mi někdo ukradnul)
7. Info. o sebe: Ochotu považuji za nejlepší kvalitu. Vždy rád pomáhám každému, kdo potřebuje moji pomoc. Můžu být upřímný. Nestydím se za svůj názor a řeknu ho, když chci něco říct. Snažím se být milý na všechny, protože vím, že se mi to někdy vyplatí. Nějakým způsobem vždy vyjadřuji svůj nesouhlas. Jsem velmi cholerický a flegmatický a pro některé lidi můžu být špatný, možná i zákeřný. Ale většinu času jsem se uklidnil. A potom změnil a rád bych znovu pomáhal, hodnotím lidi podle toho, jak se chovají, a ne zda jsou dobří nebo špatní.
8. Prečo chcem byť u vás Admin?: Jsem velmi moc aktivní a když na serveru někdo potřebuje pomoc tak mu to vysvětlím. Často se stává že na serveru je člověk který kazí ostatním hru tím že jim buď nadává nebo je SpawnKilluje a já bych jim mohl pomoct. Setkávám se na serveru s lidma kteří tu hru hrají poprvé a nevědí jak se ovládá a nebo co mají dělat tak jsem jim to vždy vysvětlil ale bylo to těžké jim to vysvětlit, protože nás pořád někdo zabíjel a kazil nám to.
PS: Děkuju za vaši pozornost a jsem rád že jste si tu žádost přečetli

EDIT: STEAM_0:0:523859365