Žádost o Admina na JB Serveru.

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Goldy
Začátečník
Začátečník

Žádost o Admina na JB Serveru.

Příspěvek#1 » 06 dub 2019 22:24

1) Jmeno ve hře : Goldy

2) Vek : 15

3) Na jaký server žádáte o práva : Jailbreak

4) URL Profilu : https://steamcommunity.com/id/GoldymasGoldy/

5) STEAM ID : STEAM_1:1:104922713

6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech : Něco kolem 2 let.

7) Info o sobě : No na JB jsem narazil náhodou když jsem se snažil najít nějaký CZ server. Nejprve jsem hrál na anglickým JB ale moje angličtina nebyla tak rozvinutá tak jsem náhodou našel TG. A jsem za to rád. Sice je tam občas špatná komunita ale pak se to vždy zlepší.
Proč chci být u vás Admin? : chci být admin jelikož na JB stále narážím na partičku F.K. ale já s tím nemůžu nic dělat tak jsem se rozhodl že zažádám o admina a aby tam tolik F.K. nebylo. Jelikož tam hraju skoro každý den tak jsem si řekl že zažádám o admina...
Naposledy upravil(a) Goldy dne 07 dub 2019 10:32, celkem upraveno 1 x.

knyy.
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Admina na JB Serveru.

Příspěvek#2 » 07 dub 2019 09:18

Uprav si prosím žádost podle předlohy...
Spoiler:
1) Nick v hre (meno):
2) Vek:
3) Na jaky server žiadate o práva:
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):
5) STEAM ID:
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov:
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ...
ďakujem dobre

Osiris
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 dub 2019 20:02

Dneska jsem s tebou hrál cca 5 hodin komunikace byla dobrá až na občasné nevhodné slova takže se jich do budoucna zbav většinu času si hrál v Blue týmu a měl wardena a kola mě celkem bavila takže to je menší + takže si myslím že by jsi měl dostat aspoň šanci proto dávám ANO
PS: Hráč o mě nevěděl takže tam nebyl žádný nátlak

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#4 » 07 dub 2019 21:00

Zdravím Goldy,
Je mi líto, ale já nemohu souhlasit s pár věcmi od kolegy Osirise.
První věc je v tvoje chování, když jsem byl dnes na serveru, tak jsem si alespoň myslel, že o to máš zájem, je pravda že ti pár slov ujede ale nemyslím si, že tvoje vyjadřování v mikrofonu je dobrý..i přesto ještě u toho byl kolega Gentl a Hirifox a viděli to, ještě jsi přesto dostal kick za nevhodný chování a ani jsi nevěděl za co, nevím přesně důvod ale i tak ten kick.
Co se týče wardenování to nemám problém, převážně jsi v blue teamu ( menší + ), ale spíše záleží na tom to chování.
Druhá věc je tvůj VAC na učtě, upřímně sice je to +-88 dní, ale když píšeš ze to bylo za odcizení tak ok, ale jiné důvody to asi nezmění promiň.
Třetí věc je ta, že když jsem byl na serveru včera tak když jsem tě sledoval tak jsi byl +- 30 min afk ve zbrojce a žádný blue tě nechtěl zabít, ignoroval tě i přesto že jsi porušoval pravidla, pro příště když jsi afk tak jdi prosím do spectatoru..já ti slay ani přesunout tě dát nemohl, protože mi nešel steam, což ani práva atp.
Zkus prosím zapracovat na tvým chování a vyjadřování, vím že ti o toho admina jde, tak jsem alespoň snaž do příště, pokud neuspěješ.
Za mě to je NE.
Počkej si na vyjádření ostatních kolegů.

Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem,
MajorSam
Naposledy upravil(a) Sam dne 07 dub 2019 21:53, celkem upraveno 4 x.
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

Goldy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#5 » 07 dub 2019 21:42

Same.
Nechci se ti do toho plést ale kdy by jsi byl na JB 20:00 tak jsme si to náramně užili jelikož celý server měl inženýry tak jsme tam blbli. Blbí je že moje chování se mění k večeru a večer jsem family friendly. Což tam asi někdo z vás nebil. Teď skočíme ještě na VAC ban. Jelikož na mém profilu je napsáno že mi v lednu ukradli účet, ale můj cringe profil nikdo nečte a jelikož jsem psal na podporu tak Valve se na mě vykašlalo.
Jinak tvůj názor mě zaujal.
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ ... CD89B4747/

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 08 dub 2019 07:34

Goldy, souhlasím se samem a spíš bych tu vyvrátil to co jsi napsal. Takže, to že celý server hrál Engineera je sice moc hezké a je fajn, že dokážeš "zorganizovat" hráče, ale je to naprosto irelevantní. Nepotřebujeme admina co umí donutit ostatní, aby hráli stejnou classu a přitom neznaly základy pravidel a jako admin bys měl bejt "family friendly" 24/7. K tvému VACu, neexistuje způsob jakým by si mohl dokázat, že to co píšeš je pravda a co máš napsané na profilu je přecejen od tebe, takže taky irelevantní.
Co se týče chování, byl sem s tebou na serveru 80min a měl sem chuť kicknout tě asi 10x, udělal sem to jen jednou a to protože "1.reakce na napsaní slova Hráč je debil". Tvé chování není takové, jaké si u admina představuji a i když tě možná mají hráči rádi a užívate si to, tak to na admina neni.

Žádost zamítám
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“