Administrátor

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Frenchi
Začátečník
Začátečník

Administrátor

Příspěvek#1 » 06 črc 2018 20:14

Nick v hre (meno): Frenchi
věk:13let
Na jaky server žiadate o práva: #120 orange x4
URL profil (adresu) Steamu (verejnú):https://steamcommunity.com/profiles/76561198382339325
STEAM ID: http://steamcommunity.com/id/_Frenchi
pJak dlho hrajete "hru" na našich serverov:: něco kolem 10-30h

info o mně: Dobrý den chtěl bych se stát adminem abych mohl čistit tento server od hackerů/cheaterů.Když vydim jak si člověk nemůže zahrát kvůli šprímařovi (cheaterovi) tak se mi z toho dělá blbě a věřte že bych byl aktivní skoro každý den v týdnu. A jelikož tam moc adminů nechodí... Ahoj v realném životě se jmenuji Petr S. bude mi 13 let 18července, chodím do ZŠ Gn klapálka ve KnV. Na PC jsem za týden 4x čili skoro každý den. O prázdniny budu aktivnější! A většina lidí mi říká že jsem na svůj věk docela inteligentní. Problémy umim řešit jinak než nadávkami ale občas mi to nedá, jsem prostě jenom člověk!Nikdy jsem nebyl admin ani nic jiného a proto bych to chtěl zkusit. Pokud bude něco špatně tak mi to pod tímhle příspěvkem napište! Děkuji a přeji hezký den.
Naposledy upravil(a) Frenchi dne 08 črc 2018 12:57, celkem upraveno 2 x.

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Administrátor

Příspěvek#2 » 07 črc 2018 01:19

Zdravím Frenchi...
Žiadosť neni presne podla predlohy Predloha
A taktiež sa potom hlavne rozpíš prečo chceš byť Admin a niečo o sebe.
Poďalšie som si všimol strášne veľa lenny facu v tvojom chate a taktiež nadávky...
Taktiež dodržiavaš 25h na servery (a nie nemáš na servery nahraných 30-50h) ---- Staty

Kontaktujem zvyšok AT aby sa tu vyjadrili ale hlavne si uprav žiadosť a nezakladaj si novú.

//EDIT: Steam URL a Steam ID si dal jedno a to isté (len je ten link inač vyobrazený)!!!
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Perplex
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 07 črc 2018 12:05

Jak už psal MonsterSKGaming, měl by sis upravit žádost přesně podle předlohy a rozepsat info o sobě a proč chceš být adminem. VAC nemáš, odehraných 25 hodin máš a máš čistý trestní rejstřík. Co se týče tvého chování tak když tě vidím osobně na serveru tak mi připadáš jako v pohodě člověk, když ale otevřu chat log tak tam máš nadávky, sprostá slova a lenny facy.
Zatím dávám NE, pokud chceš být opravdu admin, tak by si měl zlepšit své chování.
Přeji hezký zbytek dne.
Obrázek
Junior Admin TF2 #120 Orange

Gejb
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 07 črc 2018 20:28

Uprav si žádost podle předlohy a pak to budu řešit.
Přeji hezký zbytek dne a naviděnou. Gejb :mafia:

Obrázek
Admin na #120 Orange 4x
Spoiler:
Obrázek[url=steam://friends/add/'.76561198359496766.']Obrázek[/url]Obrázek

MonsterSKGaming
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 08 črc 2018 16:25

Celkom za zaráža ako niekedy je ťažké napísať do Strýčka Google pár vecí ako npr. Steam ID Finder.
Takže si si moc tu žiadosť neupravil ako som ta žiadal a taktiež si moc tomu nepridal čo sa týka prečo chceš byť Admin a moc si ma o to nepresvedčil.

Žiadosť Zamietam
Obrázek
Senior Admin #120 TF2 Orange
Steam

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“