Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Sphoon
Former admin
Former admin

Žádost o admina

Příspěvek#1 » 27 čer 2018 21:55

1) Nick ve hře (jméno): sphoon.
2) Věk: 14
3) Na jaký server žádáte o práva: 124# Jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): zde
5) STEAM ID: STEAM_1:1:89844314
6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: 5d 12h (podle hlstatů)
7) Info. o sobě a proč chci být admin: Baví mě hrát hry, programovat a celkově se rýpat v technice a autech. Moje čeština je daleko od perfektní, ale není zas tak v hrozném stavu, angličtinu zvládám a trochu ruštiny taky umím. Nyní jsem trochu klidnější a musím říct, že časem jsem si uvědomil, že za to, co jsem udělal na tom discordu(dále nebudu rozebírat) se můžu jen stydět. Proto bych se chtěl omluvit za to, co jsem tam udělal. Uvědomuju si, že jsem byl dost naivní a nechal se zmanipulovat, a taky vím, že se to nemělo nikdy stát. Ale přece jenom je důležité si z chyb vzít ponaučení a neudělat je znovu, proto jsem se rozhodl znovu si zažádat a zkusit jestli mi dáte 2. šanci.

-Sphoon. a.k.a (starý nick) Pixeld.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina

Příspěvek#2 » 27 čer 2018 22:10

Ahoj,
pixelde nikdy nezapomenu na chvíli kdy jsme se seznámili. V podstatě jsi mi během 5ti minut řekl, že když si senior tak seš můj nadřízený a, že si prostě lepší. Vždycky se mi zdálo, že se ti adminování dostalo na mozek a myslíš si, že seš bůh ví co. Hráče si trestal za každou maličkost.
Po "discord incidentu" jsi, pokud se nemýlím ládoval do ostatních jaký jsme hovada a neni to tak dávno co jsi mi na serveru řekl, že je to furt "debilní" a že jsi v podstatě nic neprovedl resp. měl být potrestán i druhý člověk.
Jako warden seš dobrej, kola s tebou jsou zajímavá a je to zábavný, bohužel tohle platí jen po hráčské stránce.
Budu upřímnej, nikdy ses mi nelíbil, vždycky jsi měl potřebu dokazovat mi, jak seš dobrej a jak seš lepší admin, hádal ses atd atd atd.
Byl bych nerad kdyby jsi se stal adminem, ale rozhodnutí je na CA popř. HM.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 27 čer 2018 22:26

Ahoj,
pixelde nikdy nezapomenu na chvíli kdy jsme se seznámili. V podstatě jsi mi během 5ti minut řekl, že když si senior tak seš můj nadřízený a, že si prostě lepší. Vždycky se mi zdálo, že se ti adminování dostalo na mozek a myslíš si, že seš bůh ví co. Hráče si trestal za každou maličkost.
Po "discord incidentu" jsi, pokud se nemýlím ládoval do ostatních jaký jsme hovada a neni to tak dávno co jsi mi na serveru řekl, že je to furt "debilní" a že jsi v podstatě nic neprovedl resp. měl být potrestán i druhý člověk.
Jako warden seš dobrej, kola s tebou jsou zajímavá a je to zábavný, bohužel tohle platí jen po hráčské stránce.
Budu upřímnej, nikdy ses mi nelíbil, vždycky jsi měl potřebu dokazovat mi, jak seš dobrej a jak seš lepší admin, hádal ses atd atd atd.
Byl bych nerad kdyby jsi se stal adminem, ale rozhodnutí je na CA popř. HM.
S tím že mi to trochu lezlo na hlavu máš asi pravdu, ale že jsem si myslel že jsem bůh apod. se už mýlíš. Samozřejmě je to už taky nějaká doba a od té doby jsem se taky trochu změnil.

Netrestal jsem je za každou maličkost, až pak na konci kdy adminování bylo spíše "trest" než věc kterou jsem chtěl dělat jelikož v té době jsem ještě měl jiné problémy které zde nebudu rozebírat. Nepamatuju si že bych chodil po serverech a říkal že jste hovada apod., věděl jsem za co jsem byl former a vé době kdy mi byl udělen jsem byl nemocný takže pochybuju že kdybych byl nějak zvlášť vyprovokován že bych chodil a ládoval do lidí že jste hovada.

A i po tom co mi byl udělen former jsem občasně na TG hrál, pak jsem si dal větší pauzu od TF a teď zde opět hraju. A upřímně gentle, taky jsem tě nikdy neměl moc v lásce ale to je možná kvůli tomu že jsme se skoro nikdy neviděli na serveru a když ano tak se něco řešilo. Ale tvůj názor na mě nezměním a tvůj názor respektuji. I když si mi dal NE tak jsem rád že ses vyjádřil.

Díky za vyjádření a hezký zbytek dne.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Greet
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 28 čer 2018 13:07

Ako už povedal gentleman nemám s tebou problém ako s hráčom ale tvoje správanie mi príde nevhodné na admina. Viem že niesom ten pravý čo by to mal hovoriť ale dovolím si tvrdiť že aj moje správanie je lepšie. V BLU teame ťa nevidím skoro vôbec, možno to je len zhoda náhod ale budiš. Za mňa to je NIE
Sometimes you have to stop, but then you have to get up and start again

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 28 čer 2018 13:42

Zdravím Pixelde,
je mi líto ale maximálně počet adminů na JB je 14. Momentálně jsou naše řady na serveru #124 Jailbreak plné a další adminy bohužel nenabíráme. V tomto případě nebudu dožadovat o rozšíření stavu na 15, jelikož mi to nepřijde v této chvíli nezbytně nutné. Máme 14 adminů ale ne všichni jsou aktivní. Takže v budoucnu se ukáže zda otevřeme další místo pro nového admina. Ale jak jsem řekl, pokud se ukáže v bližší době že by se hodil další admin, tak bych se to pokusil domluvit se Speakerem.

Žádost zamítám z důvodu plného admin týmu.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“