Chtěl bych být admin na #124 jailbreak

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Hyper
Začátečník
Začátečník

Chtěl bych být admin na #124 jailbreak

Příspěvek#1 » 20 čer 2018 17:26

1) Nick v hre: Hyper
2) Vek: 13
3) Na jaky server žádáme o práva: #124 jailbreak
4) URL profil (adresu) http://steamcommunity.com/profiles/76561198166807920
5) STEAM ID: STEAM_1:0:103271096
6) Jak dlouho hrajete "hru" na našich serverech: 9měsíců
7) Info. o sebe: proč chcete byt u nás Admin?:
proč chcete byt u nás Admin? Chtěl bych pomoct serveru a protože se tam připojuje hodně cizinců a neumí to hrát a dávají tam fk a žádný admin není online když se to děje
jako naschvál.
Něco o mě: Muluji JB servery ale tendle server mě zaujal kvůli tomu že je hodně dobrej a baví mě mám nejradši pizzu na jídlo
chovám 1 králíka a psa a morče

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Chtěl bych být admin na #124 jailbreak

Příspěvek#2 » 20 čer 2018 20:32

Ahoj Hyper tvoja žiadosť je tak ako má byť, v blue si aktívne no wardena berieš ako zriedkavo. Komunikácia medzi ostatnými je malá a to by si si mohol trocha zlepšiť. Veľa to o tebe neviem no ztoho čo viem mi to ešte na toho admina nepríde. NesúhlasímNo čo ja viem, možno som jediný, ktorý si to myslí tak si počkaj ako zareagujú kolegovia :-)

Patrick106
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 20 čer 2018 20:45

Ahoj Hyper. Tak k tej tvojej žiadosti. Na servery nevidím žiadne hádky, wardenovať vieš, ale to je klasika. Odohraný čas na servery máš. Skús sa viac zapájať do konverzácií, pretože čo som si všimol ideš do blue, wardenuješ, ale s nikým sa nejako extra nerozprávaš, čo je podľa mňa chyba ale v chate si normálne píšeš. Takže to skús zlepšiť. A ešte ten vek. Nie je to ani veľa ani málo :? Ale dal by som ti šancu.

Za mňa to je ÁNO
Vidíme sa v pekle | S pozdravom Rick
Obrázek
Admin #124 Jailbreak

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 20 čer 2018 21:01

Zdravím,
žádost je OK, ale důvod pro admina je kapánek...no, ne moc dobrý. Je to klasika a dovolil bych si nesouhlasit s
žádný admin není online když se to děje
, protože máš vždy možnost napsat adminovi na steamu, popř. si ho přidat.
Když sem tě viděl na serveru, tak toho moc nebylo, jednou sis zawardenoval, poslal jsi RED na čáru, pak někdo utekl a šel jsi ho hledat. To by nebylo až tak zlé, kdyby nenastalo tří minutové ticho, kdy se nedělo vůbec nic krom hledání rebela. Potom si umřel a to bylo vše.
Myslím, že potřebuješ více času, rozhodně zvednou svou komunikaci mezi hráči.

Za mě je to NE
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Osiris
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 23 čer 2018 10:25

Ahoj Hypere nějakou dobu jsem tě sledoval popravdě wardena jsi moc neberš většinou hraješ jako blue guard to znamená že komunikáce je docela malá být tebou radši bych ještě počkal až pka zažádal ber si více wardena komunikuj více s lidma zatím za mě malinké NE

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 23 čer 2018 11:26

Zdravím,
souhlasím zde s kolegy. Za wardena tě moc nevidím, slabá komunikace a jak řekl Gentle, pokud se děje jakékoliv porušování pravidel na serveru, tvoje skoro povinnost je kontaktovat admina, pokud teda nechceš tomu přihlížet. Zatím tě beru jako nevhodného kandidáta na admina.

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“