[BF3] Bezdaak

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Bezdak
Former admin
Former admin

[BF3] Bezdaak

Příspěvek#1 » 07 lis 2014 17:53

Zdravím,
rád bych požádal o admin práva na BF3 server a to #66 a případně i #65.

Ingame nick: Bezdaak
Věk: 19
Battlelog profil
Na vašich BF3 serverech mam určitě odehráno přes 40h, možná i více. Hraju výhradně jen u vás. Jinde hraju jen pokud je na vašich serverech prázdno. Času mám teď celkem dost. Do školy nechodím a pracuju jen okolo 90h za měsíc, takže hraju na serverech i v dopoledních hodinách pokud jsou tam hráči.
Momentálně jsem i admin a mod na fóru na herním portálu ******* (smažte název jestli to berete jako reklamu), takže zkušeností s adminovánim na herních serverech už mam celkem dost.
Na vaše servery jsem náhodou narazil při hledání serveru na battlelogu a dost rychle jsem si je oblíbil. Momentálně nejvíce hraju na serveru #66, ale občas si zajdu postřílet par lidí i na TDM a tam samozřejmě kempí na jeřábu, takže jestli by to nebyl problém, tak bych byl rád kdybych dostal práva i na TDM (#65).
Co se týče zkušeností s adminovánim na BF serveru, tak ty žádné nemám, ale věřím že to nebude zas tak nic rozdílného od jiných herních serverů.

Bezdak
Pokud máš nějaké steam kartičky navíc, tak jsem ochotný je vyměnit za jakékoliv pozadí + smajlíka co mám u sebe v inventáři na steamu. Jestli-že máš zájem, napiš mi soukromou zprávu.
Prodám hru Terraria za 75kč/3 eura.

18Sinister18
Former admin
Former admin

Re: [BF3] Bezdaak

Příspěvek#2 » 07 lis 2014 17:58

moj názor ak nemáš skúsenosti s BF adminovaním stačí ti zatiaľ 1 server po čase sa zhodnotí či aj na druhý ;)

Supi.Marek
Hlavní přispěvatel
Hlavní přispěvatel

Příspěvek#3 » 07 lis 2014 18:19

Takže som toho istého názoru ako Sinister (ktorý by sa ale nemal vyjadrovať do tohoto vlákna, kedže sa ho to netýka-týka sa to headmastera a capital_admina), mal by si si vybrať jeden server na ktorom by si začal. Postupne ak ti to pojde môžme pridať ďalší.

Supi
Obrázek
Headmaster Battlefield 3
Global admin Battlefield 4
supiMarek@taurigaming.cz
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

Bezdak
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 07 lis 2014 18:20

Takže som toho istého názoru ako Sinister (ktorý by sa ale nemal vyjadrovať do tohoto vlákna, kedže sa ho to netýka-týka sa to headmastera a capital_admina), mal by si si vybrať jeden server na ktorom by si začal. Postupne ak ti to pojde môžme pridať ďalší.

Supi
Nebyl bych na něj tak zlej, jen tu napsal svuj názor a pokud je to názor věci, tak proč ne :).

Dobře tedy vybírám si #66.
Pokud máš nějaké steam kartičky navíc, tak jsem ochotný je vyměnit za jakékoliv pozadí + smajlíka co mám u sebe v inventáři na steamu. Jestli-že máš zájem, napiš mi soukromou zprávu.

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 07 lis 2014 18:21

Psát reklamu na jiný portál je zakázáno a píše se v pravidlech fóra. BF3 je prázdné jen v hlubokých nočních a ranních hodinách a ovládání serveru je úplně jiné, než u ostatních serverů. BF3 se ovládá přes program, kde není nutnost být ve hře a vidíš vše.
MJ nikdy nedělalo dobrotu mít admina jiného portálu na jiném portálu.

Bezdak
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 07 lis 2014 22:40

Psát reklamu na jiný portál je zakázáno a píše se v pravidlech fóra. BF3 je prázdné jen v hlubokých nočních a ranních hodinách a ovládání serveru je úplně jiné, než u ostatních serverů. BF3 se ovládá přes program, kde není nutnost být ve hře a vidíš vše.
MJ nikdy nedělalo dobrotu mít admina jiného portálu na jiném portálu.
Tak to se omlouvám, chtěl pouze uvést informace o mě.
Jak jsem se tak díval na ten procon, tak to vypadá podobně jak HLSW, s čímž jsem též pracoval, takže si nemyslím že by byl případně problém.
Jen ještě dotaz, kdybych nebyl upřímný a neuvedl že adminuju jinde, tak by to bylo bez problému? Nebo si googlujete všechny žadatele o práva?

Supi.Marek
Hlavní přispěvatel
Hlavní přispěvatel

Příspěvek#7 » 08 lis 2014 11:23

V pohode, šak čím viac si napísal tým lepšie. Keby si nespomenul iný portál a my by sme sa to dozvedeli, potom by ti to prihoršilo. Máme s tým len zlé skúsenosti. Tým nechcem povedať, že je s tým problém. Ak nebudeš na našich serveroch publikovať reklamu na iný portál tak nevidím problém v daní nejakých práv.
Obrázek
Headmaster Battlefield 3
Global admin Battlefield 4
supiMarek@taurigaming.cz
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » 08 lis 2014 12:56

Jde o to, že chceš adminovat u nás, ale základní pravidla fóra si ani nepřečteš. Co se týče nových žadatelů, tak se hledá a zjišťuje, nemusí každý portál vědět, co se děje uvnitř jiného portálu.

Bezdak
Former admin
Former admin

Příspěvek#9 » 08 lis 2014 13:23

Jde o to, že chceš adminovat u nás, ale základní pravidla fóra si ani nepřečteš. Co se týče nových žadatelů, tak se hledá a zjišťuje, nemusí každý portál vědět, co se děje uvnitř jiného portálu.
Pravidla jsem si samozřejmě četl, jen jsem nečekal že berete jakoukoliv zmínku o jiném portálu jako reklamu. Jak už sem psal, jen jsem chtěl uvést info o mě.
Já o žádný super tajný přístupy do admin fór apod. nevyžaduju. Stačí mi když budu moct dohlížet na pořádek na serveru.

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#10 » 08 lis 2014 13:49

Žádné takové super admin fóru nemáme :)

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“