[TF2] Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Token
Former admin
Former admin

[TF2] Žádost o admina

Příspěvek#1 » 14 dub 2017 20:54

1) Jméno: Token
2) Věk: 14
3) Server: [CZ/EU]#120 TauriGaming.cz |ORANGE X4 | RTD
4) URL profil steamu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198260403124/
5) Steam ID:STEAM_0:0:150068698
6) Hraji tu už skoro měsíc.+ Jsem trochu NoLifer,takže tam nějakou tu ''Chvilku'' vydržím.
7)Info.:Za první týden na tomto serveru jsem byl opravdu překvapený jak často tam Admini jsou.Po nějaké době jsem si všiml, že to na tak dlouho asi nevydrží a měl jsem pravdu.Dnes 14.4.2017, když jsem hrál tak jsem za dobu mé aktivity nepotkal ani jednoho Admina, ale místo toho jsem potkal 3 lidi, kteří nebyli příjemní lidem na serveru i mně.

Bonus:
O mně:Snažím se chovat racionálně, i kdyby mě nějaký člověk prudil do aleluja.Někdy jsem opravdu Autista o tom není pochyb, ale s břemenem jako je Adminstvý bych dokázal být NEautista.

-Token
S pozdravem
Token :wave1:

Obrázek
Jr. Admin

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: [TF2] Žádost o admina

Příspěvek#2 » 14 dub 2017 21:15

Zdravím,
hráč Token je velmi aktivní co se mapy orange_x4 týče. Je to veterán, který hrával na jiném nejmenovaném serveru a i zde se staral o jisté problémy a hackery tím, že informoval admina. Na serveru je skoro 24/7 a od doby co hraje u nás, se mi nestalo, že by mi nenapsal jako první, že na serveru je hacker. Tohoto člověka znám velmi dobře a jsem si jistý, že by byl přínosem. Na druhou stranu, dokáže být občas nervní vůči lidem s nižším vzděláním nebo věkem. Není to časté, ale někdy se to děje. Za mě je to tedy ANO. Počkej na vyjádření Headmastera.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 15 dub 2017 13:04

Tokena jsem na servru už párkrát potkal. Co jsem viděl tak nerageuje do chatu ani do voice. Myslím si že je to docela fajn chlápek. :gj:
Já si myslím že by měl dostat triala na orange. Takže za mě to bude ano.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Excelim
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 15 dub 2017 14:02

Zdravím,

Tokena si myslím, že jsem taky poměrně poznal a je to jeden z lidí, kteří na orange jsou často a mají to v hlavě v pohodě (Většinou, každý máme svoje chvilky :D ). Jinak by to chtělo malinko zmírnit slovník, tím neříkám, že bys byl pořád sprostý, ale občas to tak je. Naopak se mi zdá, že Token více než ostatní reaguje do voice chatu a chatu, což je dobře a jak se říká "Nenechá si sr*t na hlavu". Za mě ano.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 19 dub 2017 17:04

Zdravím,
přidám si tě na steamu a dořešíme přidělení práv atp.

S pozdravem,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele: