Přihláška od adámka na admin práva na jb pusinky <3

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
DefinetlyNotAdam
Former admin
Former admin

Přihláška od adámka na admin práva na jb pusinky <3

Příspěvek#1 » 26 úno 2017 23:10

1) Nick v hre (meno): DefinetlyNotAdam
2) Vek: 15
3) Na jaky server žiadate o práva: tf2 jailbreak
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198359208223/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:199471247
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Dlouho :D
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... Jsem normální 15ti letý kluk který rád hledá kamarády a rád si s nima užije srandu samozřejmě dělám i sporty což je fotbal prostě ho miluju <3 ale i kdž nejsem takový normální protože jsem prý velmi komický a přísný na pravidla proto si na mě hráči (který mě neznají) stěžují že moc beru pravidla ale podle mě to je dobře ještě tam chci být z důvodů :

1) je tam hráč spamuje voice chat dává wardenovi WK ale admin je offline proto by jsem chtěl admina protože tam jsem každý den
2) pak tam je někdo kdo nadává ale to je to stejné admin nemůže
3) Už jsem si tam udělal komunitu která mě vnímá jako vtipálka, pohodového kluka kterej je vždy v klidu jsem prý komunikativní umím řešit problémy a prej se na post admina hodím

A to by bylo všechno já děkuju že jste se zastavili na mojí žádostí a doufám že se brzy i s nějakým adminem uslyším .....

Richy

Re: Přihláška od adámka na admin práva na jb pusinky <3

Příspěvek#2 » 27 úno 2017 05:49

((((((to si ako stihol 520 achievementov za 100 hodín???))))) + ked moj kamos mal cca 400 hodin, tak mal MAX. polovicu...
(vseobecna otazka)
Spoiler:
Obrázek

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 27 úno 2017 11:22

Zdravím,
Na JB máš nahráno 14 hodin. To je dost málo a my požadujeme aspoň 48 hodin aby jsi mohl jít na admina. Za mě tedy NE dokud nedohraješ zbývající počet hodin, ale poslední slovo má HS.
S pozdravem
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

DefinetlyNotAdam
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 27 úno 2017 14:03

Nevím proč tam máte mít tolik hodin je to podle mě jak to hráč umí co je lepší mít 50 hodin a neumět pravidla jen tak si tam hrát nebo mít 14 hodin umět pravidla znát admini psát na forum a všechny pravidla řešit?

Mr. Shadow
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 27 úno 2017 14:06

Zdravím,

na tf2 máš odehráno přes 100 hodin, nemyslím si že jsi dobrý kandinát na post admina, máš se ještě co učit.
Mr. Gentleman požadujeme 25 hodin, ne 48. Jen tak pro info.

Žádost tedy ZAMÍTÁM

Přeji hezký zbytek dne.
Mr. Shadow
Obrázek
Senior Admin #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“