Môj kamarát a náš verný hráč sa stal obeťou scammu... Unboxol unusualku za 127€ a kôli jeho dobrote a tomu, že verí ľuďom ktorým by nemal o ňu prišiel. Viem o tom lebo sme spolu chatovali ked ju unboxol s jeho radosť bola neopísateľná... Taktiež ako sklamanie keď sa dozvedel čo sa stalo
Chcel by som vás teda všetkých čo máte steam a chcete pomôcť, reportnite prosím tohto dotyčného scammera za priestupok.
Sme obrovská komunita ktorá sa snaží pomáhať hráčom a urobiť pre nich perfektné herné podmienky. Tak im dokážme že im chceme pomôcť. Každý jeden report pomôže.
Meno scammera-Ampspecial | trade.tf

Meno hráča-XboxTf2PlayerITrade.tf(G.E.W.H)

Ďalej k ludom ktorí by mi neverili- pozrite inventár scammera a sami posúďte či je jeho inventár na unusualku (Hustler's Hallmark), nebol to jeho prvý scam lebo som dole v komentároch na jeho profil zazrel jednu alebo 2 správy obsahujúca iba nadávky spojené zo slovom scammer. Nanešťastie hráč komentáre zmazáva ( aj môj zmazal ) Ďalej ešte niečo... Osammovaný hráč skoro vôbec nehrá Cs-Go a hneď po dokonaní scammu sa v jeho inve objavila zbierka skinov ktoré mu dal scammer ako "poistku" samozrejme že skiny sú čo najlacnejšie
Dakujem všetkým čo sú ochotný pomôcť

S pozdravom Rie