Žádost o administrátora na trade serveru (tf2)

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Migi3581
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora na trade serveru (tf2)

Příspěvek#1 » 24 dub 2025 16:31

1)Nick: Migicz_14
2)Věk: 14
3) zatím jenom na trade server ale chtěl bych i na jailbreake
4)Steam id:76561199151038384
5)URL profil https://steamcommunity.com/profiles/76561199151038384/
6)doba hraní na serveru: asi už to bude tak 5 let ale jednu chvíli jsem přestal hrat tf2 takže asi tak 4 roky
7) proč chci být adminem protože?: protože ve spousta případech vidím jak lidé dělají na serveru bordel
a hodilo by jse tam aspoň trochu nastolit pořádek a vždy jsem chtěl být adminem protože tohle je asi jediný tf2 CZ server
takže tak
par věcí o mně jmenuju se Mikuláš, mám spousta času jelikož jsem furt na základní škole,tf2 mam hodně rád sám jsem se snažil oživit aspoň na chvíli jailbreak ale ňak se mi to nepodařilo (sám nevim jak tohle musí být dlouhé ale nic jiného nevymyslím)

Max
Junior Admin
Junior Admin

Re: Žádost o administrátora na trade serveru (tf2)

Příspěvek#2 » 10 kvě 2025 23:24

Ahoj...

Co bych tak dodal.... koukám, že jsi v těsném termínu podání žádosti dostal warn za bugy (konkrétně jsi házel sekáčky do nepřátelské báze), což je nepřijatelné... následně jsem dostal screeny chatu, kde používáš velmi "krásná" slova, to je také nepřijatelné. Jako admin by ses měl tomuto chování zásadně vyhýbat a ne to řešit slovními útoky, případně se k někomu přidávat...

Navíc urážet někoho, kdo má v názvu femboy také není moc pěkné....

Za mě je to NE

Počkej si na vyjádření ostatních členů AT.

S pozdravem,
Max
Obrázek
Junior Admin TF2 #125 Trade Server

Max
Junior Admin
Junior Admin

Příspěvek#3 » 10 kvě 2025 23:33

Malý dodatek... v žádosti máš uvedeno, že ti je 14... za mě jsi na post admina ještě mladý...
Obrázek
Junior Admin TF2 #125 Trade Server

Ondis
Trial admin
Trial admin

Příspěvek#4 » 23 čer 2025 23:46

Zdar

Přijít po nějaké době a hned si žádat o admina je tu klasika, ale server je bohužel bez populace takže není ani koho hlídat. Navíc tebe na serveru vůbec nevidím. Takže za mě NE. Zkus to někdy v budoucnu až to bude zase žít a po nějaké době než hned co se tam zase objevíš ;)
A přiště se v žádosti rozepiš než tam psát "je potřeba nastolit pořádek" i když jsi mi sám psal že je to mrtvé. "Takže tak"
S Pozdravem Ondis❤
Obrázek
TF2 Trial Admin #125 TRADE
  • Discord .ondisek

1 rok trial :bomba:

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“