Žádost o administrátora na serveru BF3 #65

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
dolik222
Former admin
Former admin

Žádost o administrátora na serveru BF3 #65

Příspěvek#1 » 28 říj 2014 21:45

Žádost o administrátora na BF3 na server číslo #65

1) Nick ve hře: dolik222

2) Věk: 19 (20.12.1994)

3) Žádám práva na server [CZ/EU]#65 TauriGaming.cz | [CSTG] TDM Noshahrs. 1000 tic

4) URL mého profilu na Battlelogu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/user/dolik222/

5) Jak dlouho hraji na vašem serveru? Přibližně 59 hodin. Hraji jen u Vás na serveru a nikde jinde. Ze začátku než jsem objevil Vaše servery tak jsem hrál cca hodinu jinde ale jinak jen u Vás

6) Info o sobě: Mé křestní jméno je Honza. Je mi skoro 20 let a studuji na VŠB-TU v Ostravě první ročník Bakalářského studia Informačních a komunikačních technologií (IKT). Studuji prezenční formu studia, tudíž jsem přes týden na VŠ kolejích. Mezi mé záliby patří hraní PC her, ježdění v autě kde to jen jde, opečovávání svého auta a svého počítače. BattleField 3 hraji pořád jak to jen jde i když je to poněkud složitější. Žádám zde o práva na Váš server hlavně kvůli dozoru nikoliv kvůli svému egu či kvůli vychvalování se před ostatními. Nejradši operuji inkognito a hraji jako normální hráč a zároveň hlídám. Tento server znám velmi dobře a čas od času se objeví camper na jeřábu či jiný podvodník, který si na úkor ostatních zjednodušuje hru. Spolupracuji již nějakou dobu přes Steam a Origin s adminem piacik232. Snažím se mu hlásit každého campera či podvodníka ale myslím si že by bylo efektivnější kdybych mohl takovéto situace řešit na místě a neotravovat kolegy (pokud by se nejednalo o BAN který může dát nejlépe SeniorAdmin). Nabízím své schopnosti a dovednosti, své jazykové znalosti češtiny a trochu i angličtiny. Nebudu zde vypisovat jak jsem ve všem nejlepší, protože nejsem. Píši zde pouze pravdu a jen zdvořile žádám o příležitost využít svůj potenciál. I když to sem možná nepatří tak dodám že jsem mnoho let před BF3 působil jako hlavní admin a správce několika serverů v CS 1.6 . Tak nějak poznám, když někdo nehraje fér nebo se snaží něco předstírat. Jsem nestranný a nehodlám se kamarádit s každým hráčem jen proto že jsem admin. Jako admin se snažím 100% dbát na to abych nikomu neubližoval či nenadržoval. Ne vždy je to možné pomoci jednomu a neublížit tím jinému ale snažím se jak jen umím být spolehlivý a férový admin. Možná je to moje slabost a pokud si to nebudete přát nebudu to dělat ale mám ve zvyku vždycky dotyčného varovat než proti němu zakročím a to z důvodu zachování co největšího počtu hráčů na serverech. Dávám jim šanci svobodně se rozhodnout. To bude o mě zdá se vše. Kdyby byly jakékoliv dotazy stačí napsat a zeptat se. Nainstaloval jsem TS 3. Nikdy jsem to nepoužíval a neumím to používat ale pokud to bude nutné jsem ochoten se to doučit. BattleField 3 mám na originu zde jsou mé nicky: dolik222 (Origin); ohaja170 (Steam); dolik222 "STaRDuST" (Skype)

Děkuji za přečtení mého úmorně dlouhého "referátu" a doufám, že jsem Vás zaujal. Jsem obyčejný člověk ale mám snahu zdokonalovat se. Tímto prohlašuji, že vše co jsem zde napsal je čistá pravda!

Děkuji a přeji pěkný den

dolik222
S pozdravem dolik222

"Ten který chce sloužit cti"

Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o administrátora na serveru BF3 #65

Příspěvek#2 » 28 říj 2014 22:15

Ahoj Capital admin, krchec69 , nebo Headmaster SupiMarek se ti tu ozvou, sleduj toto téma.
Tvoje žádost je pěkná..

dolik222
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 28 říj 2014 22:22

Děkuji. Jo s adminem krchec69 jsem se už taky kdysi bavil ale tenkrát jsem ještě nesplňoval podmínky. Nyní je splňuji tak doufám že obstojím.
S pozdravem dolik222

Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 28 říj 2014 22:48

Máš odehráno 55 hodin na serveru #65, jsem rád, že nelžeš jak někteří. :) Byl tu jeden co měl odehrané pár minut a tvrdil, že hraje sto hodin :)

Supi.Marek
Hlavní přispěvatel
Hlavní přispěvatel

Příspěvek#5 » 28 říj 2014 22:54

Ahoj,
nábor adminov musí schválit Capital_admin daného servera-v tomto prípade krchec69. Počkáme až sa vyjadrí a potom sa jeden z nás ujme tvojej požiadavky.

S pozdravom

SupiMarekSVK
headmaster BF3
Obrázek
Headmaster Battlefield 3
Global admin Battlefield 4
supiMarek@taurigaming.cz
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

dolik222
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 28 říj 2014 23:02

Děkuji za odpověď. Omlouvám se za nepřesný údaj spojený s dobou mého hraní na Vašem serveru ale netuším kde takovýto údaj vyčíst. Nicméně děkuji za odpověď a čekám tedy na rozhodnutí Capital_Admina krchec69. Kdyby byly nějaké otázky milerád odpovím. Jsem Vám k dispozici. Ještě bych doplnil že na skype bývám online téměř pořád. Občas se stane že nejsem online na steamu ani na originu ale pokud jsem u PC jsem jistě online na skype: dolik222

Děkuji za odpovědi a těším se na finální výrok výše zmíněného capital_admina. Pěkný zbytek dne přeji
S pozdravem dolik222

Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » 28 říj 2014 23:24

Čas je v pohodě, tady se nehraje na +- 4 hodiny. co se týče skype, tak to tu nepoužíváme, jen TS3.

dolik222
Former admin
Former admin

Příspěvek#8 » 28 říj 2014 23:56

Ok díky za informaci. Vynasnažím se doučit používání TS3 ;)
S pozdravem dolik222

Obrázek

Atimaster
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#9 » 29 říj 2014 00:31

V poho, tady máš návod - Návod

krchec69
Diskutující
Diskutující

Příspěvek#10 » 29 říj 2014 07:30

Ahoj tvy zadost je velice pekna a na nasem serveru jsi vcelku aktivni..jelikoz dnes mam prescas v praci tak se domluv se supim (headmastrem bf3) na nejakej termin kde si spolu promluvite a supi me pak rekne svuj nazor..okamzite po vyslechnuti nazoru ti tu napisu vysledek :)

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“