Žiadost o Admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Timmy
Začátečník
Začátečník

Žiadost o Admina

Příspěvek#1 » 26 pro 2018 14:53

1) Nick v hre (meno):tim
2) Vek:15
3) Na jaky server žiadate o práva: #120 TauriGaming cp_orange_x4 a #124 TauriGaming JAILBREAK
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/profiles/76561198218364225
5) STEAM_0:1:129049248
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: cca 2 roky
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: TF2 hrajem skoro 3 roky a na serveroch taurigamingu vidim že na jb su ludia čo porušujú pravidla nedavaju si slay za fk a odporuju. Tak žiadam o admina aby som vam pomohol.

Vopred Ďakujem ;)
Naposledy upravil(a) Timmy dne 27 pro 2018 17:47, celkem upraveno 1 x.

Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Žiadost o Admina

Příspěvek#2 » 26 pro 2018 15:12

Jelikož na obou serverech hraju, tak ti s klidným svědomím můžu říct, že, cituji ,,vidim že na jb a ornage_x4 niesu vôbec skoro online admini," je lež jako věž.
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 26 pro 2018 18:39

Ahoj time,
No, ještě jsem nikdy nikoho neviděl žádat si o Admina na 2 servery. Být tebou bych si vybral jeden z nich.
Co jsem tě tak potkal na orange tak ke mě máš zřejmě odpor, proč netuším. Jak už bylo zmíněno tak tvůj důvod o admina je nepravdivý.
Například já jsem většinou každý den na Orange. Na JB jsou zase denně jiní admini, ale jsou tam. Tvoje chování taky není zrovna nejlepší. To že napíšeš do chatu ,,ježiš pixel" když se připojím je mi v celku jedno, ale k ostatním hráčům by ses měl chovat jinak. Jako Orange i JB admin bych doporučil žádost zamítnout.
Pokud se zlepšíš nedělá mi problém souhlasit s tvým nástupem do ATeamu. Prozatím ale ne.

Přeji hezký zbytek dne, sphoon.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#4 » 27 pro 2018 21:15

Zdravím time,
U tebe to nevidím moc dobře.
Aktivitu máš dobrou.
Rejstřík máš v pořádku.
Ale po shlédnutí tvého chat logu, mi nepřijde, že by se takhle měl chovat budoucí admin.
Neviděl jsem tě skoro vůbec jak hraješ v blue, komunikaci s hráči nemáš skoro žádnou.
Zkus zlepšit své chování a vyjadřování v chatě, a zkus hrát aktivněji v blue.
Tohle je prozatím vše odemně.
Za mě to je NE.
Počkej si na vyjádření ostatních adminů.

Přeji pěkný zbytek večera.
S pozdravem,
MajorSam
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 28 pro 2018 11:27

Zdar timon,
ako už spomínali admini tvoje správanie je problémová časť tvojej žiadosti a som toho rovnakého názoru.
Ak sa chceš stať adminom tak nám dokáž, že to chceš. Ja nepotrebujem vidieť v každej žiadosti hlúposti ako napríklad na servery sa admin nenachádza alebo nájdu sa v blue hráči čo dávajú fk,fh. (Čo je fascinujúce kedže máme 13 adminov.)
Prv ma zaujíma, ktorý server ťa viac zaujíma a tam riešiť veci a potom či si vieš ten čas naň aj urobiť.
Poďalšie ak už sa zaujímaš o práva na JB tak sa snaž preukázať, že na ten server chodíš lebo ja ťa na servery vidím zriedkavo a v blue teame a ešte za wardnena ťa nevidím málo a ak tak vôbec.
Prečítaj si všetky odpovede nájdi si v nich chyby čo robíš a zmeň svoje správanie voči serverom. A pri ďalšej žiadosti skús viac svojich vlastných slov a rozpíš sa prečo by si sa mal ty stáť adminom. Za mňa NIE.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 28 pro 2018 22:43

Time,
jako hráče tě znám mega dlouho a byl bych rád kdyby ses přidal do AT. Bohužel, to co tu píší ostatní admini je pravda. V BLU tě moc vidět neni, za wardena taky ne. Žádost je megaultramoc krátká, zkus se inspirovat jinými žádostmi. Určitě by ses měl rozhodnout na který server vlastně chceš, na něj se zaměřit a potom přejít na další. Bavil sem se o tomhle se speakerem a shodli jsme se, že tvou žádost zamítáme. Vylepší svoje nedostatky, zkus to příště a uvidíme, třeba to vyjde.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“