žádost o administrátora

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Pointik
Začátečník
Začátečník

žádost o administrátora

Příspěvek#1 » 21 črc 2018 23:10

✪ Pointík
13let
TauriGaming #125
https://steamcommunity.com/profiles/76561198198572037/
238306309
cca 90 hodin
Chtěl bych tu být adminem, kvůli mé oblibě tohoto serveru a přátelské komunity na tomto serveru. Nikdo si z tebe nebude dělat srandu. Snažil bych zlepšit server k lepšímu. (myslím jako sociální vazby atd.) Snažil bych se tu trávit hodně času. Používal bych mikrofón. To by bylo vše :3

Váš Point

Speedy
Former admin
Former admin

Re: žádost o administrátora

Příspěvek#2 » 22 črc 2018 19:17

Zdravim,

S tvojim správaním na servery osobne nemám žiadny problém. Nenadavaš, neragujes, celkovo mi príde, že vystupujes fajn. Sučastnu komunikaciu mi neprináleží hodnotiť, ale keď som ešte hral, tak mi to prišlo také, no.. suché. Mohol si sa o sebe aj viac rozpisat, záujmy etc. Nebolo to tak dávno, čo som riešil to, že ťa niekto oscamoval. Tvoje itemy sa mi podarilo získať a tvoje 3 keye ti boli vrátené. Neviem, či to bol len jeden prípad alebo ich bolo viac, no každopádne admin trade serveru by sa rozhodne nemal nechať oscamovať. Ak to bolo len 1 krat, tak sa ospravedlňujem, každému sa to raz, možno dva krát stane. Ale rozhodne keby si si preštudoval scam metody, nebolo by to na škodu ale len na osoh.

Z mojej strany to je všetko,
Prajem pekný večer,
Speedy
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: žádost o administrátora

Příspěvek#3 » 27 črc 2018 15:20

Zdravím,
procházel jsem si tvůj záznam chatu a našel jsem tam nejednu nadávku. Jako admin se těmhle nadávkám a urážkám musíš vyvarovat, nebo je alespoň vyfiltrovat mimo server. Dokud tohoto nejsi schopen, na admina nejsi vhodný.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“