TF2 | Žádost o post administrátora serveru

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

TF2 | Žádost o post administrátora serveru

Příspěvek#1 » 19 čer 2018 21:51

1) Nick v hre: Toshiru
2) Vek: 15
3) Na jaky server žiadate o práva: #124 Jailbreak
4) URL profil Steamu: https://steamcommunity.com/id/partnerkiller
5) STEAM ID: STEAM_0:1:67990673
6) Jak dlouho hrajete na našich serverech: 8 dní a 4 hodiny
7) Info: Jelikož jsem začal znovu hrát tf2 a našel jsem zalíbení v jailbreak serveru, podávám si zde žádost o adminské práva. Předem se omlouvám za mé chyby, které jsem udělal. Jedna se týká discordu a druhá glitche na surfu, už jsem si uvědomil svou chybu a nemíním ji opakovat, jestli mi ale uvěříte, to už je na vás. Adminské příkazy znám jako abecedu a jailbreak hraji už nějaký ten pátek. Na tf2 mám už i pár těch hodin nahraných.
A teď něco o mně: Začínaje tímto rokem budu chodit na střední školu, obor Informační Technologie. Počítače mám rád a hry mě taky baví. Taky jsem milovník staších japonských značek aut. Adminování mě baví. Mám pevné nervy, pár individuí se mnou nezatřese. Nejsem ani výbušné povahy, spíše někdy tak maximálně rozvášněný. Rád konverzuji s ostatními a taky miluji vtipy. Můj veliký mínus je můj cynismus.

Přeji příjemný zbytek večera,
Leo.
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

Hirifig
Former admin
Former admin

Re: TF2 | Žádost o post administrátora serveru

Příspěvek#2 » 20 čer 2018 19:12

Nazdar Leo,
na jb hraješ, včera jsem také viděl že dokážeš opět zastávat tuto funkci a myslím si že si v tom povedeš skvěle. Podmínkou přijetí je zkoušení o znalosti pravidel u kterých musíš splnit limit 95% na 20 otázek, pokud bude úspěšnost nižší nemohu žádost přijmout. Hodně štěstí. Test dáme na disu nebo na TS3.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Hirifig
Former admin
Former admin

Re: TF2 | Žádost o post administrátora serveru

Příspěvek#3 » 23 čer 2018 11:22

Zdravím,
zkoušení proběhlo včera, pár minut před půlnocí na discordu. Leo měl úspěšnost ve 20 otázkách 100% a tím pádem prošel a nabírám ho do týmu. Gratulace!

Žádost přijímám. Vítej opět v týmu.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“