žádost admina na minecraft TorenD

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
TorenD
Začátečník
Začátečník

žádost admina na minecraft TorenD

Příspěvek#1 » 28 úno 2018 20:45

Ahoj snad nikomu nebude vadit když žádost nebude podle vzoru.
Ahoj jmenuji se TorenD je mi 15 let rád hraji csgo ( kde jsem adminem na dvou serverech už přes rok) A proto jsem si řekl že to zkusím i tu kde se uklidnuji :D. na serveru jsem hrál dříve docela dost a proto nemam pojem pojem o čase který jsem strávil na serveru. Proč bych měl být zrovna já adminem? Jelikož mam zkušenosti s admin menu jak v jiných hrách kde potřebujete ovládnout komunitu tak na minecraftu kde jsem za pár let byl adminem. Snad nikomu nevadilo že mam žádost podle sebe a né podle vzoru :roll: . A i když by se admin nehledal (což asi hádám) tak bych byl rád kdyby žádost byla brána i po té co se nábor otevře. Tak proto se loučím a doufám že to vyjde :wave1:

QUARTZONE
Former admin
Former admin

Re: žádost admina na minecraft TorenD

Příspěvek#2 » 28 úno 2018 22:19

Zdravím...
Dve veci prečo za mňa hovorím NIE
Nemáš žiadosť podľa vzoru.
A si aktívny admin na inom serveru.
Mohol si sa aspoň viac rozpísať.

Počkaj si na odpoved Guska,Katy a Engeho.
Obrázek
Junior Admin #80

Ferfexus
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 01 bře 2018 10:47

Zdravíčko :)
Tvou žádost bereme na vědomí avšak pravidla jsou pravidla. Žádost nemáš podle předlohy což ti bohužel musím vytknout.

Ale jako malé + máš u mě to, že si mi přišel docela v pohodě. Popravdě jsem čekala, že ti je více než 15 let :D tož takové hráče potkat je fajn.

Vzhledem k tomu, že žádosti jste s kamarádem podali oba, budeme muset zvážit co s vámi, každopádně vás oba budeme chtít slyšet na ts ať víme s kým máme tu čest :)
Obrázek
Senior adminka #80

TorenD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 01 bře 2018 15:53

QUARTZONE: žádost neni podle vzoru to jsem již psal ale pokud je problém v pořádku udělám novou. Ale zdá se mi divné že dáváš ne na o že jsem aktivní admin na jiném serveru :shock: Přece jen bych nežádal o práva kdybych to časově nestíhal.. Ale dobrá beru tvou odpověd za uzavřenou.

Katy: Ano kamarád podal žádost hlavně nejspíše z důvodu že jsem ji chtěl podat já a povídal jsem si s adminem o tom :D ale v pořádku chápu že budete chtít vědět kdo je lepší atd... nemám problém jít dnes na teamspeak kdyby jsi měla čas nebo někdo z vedení. Tak napište teamspeak a dostavím se.

PS:QUARTZONE má aktivita by na serveru byla přece jen být adminem na dvou serverech neni nic těžkého jsou tam v pořádku lidi a kdyby tam byl problém byl bych informován screenem demem a nebo zprávou.

Ferfexus
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 01 bře 2018 17:00

V podstatě to co si napsal o tom adminování na dvou serverech současně jsem chtěla napsat také. Nevidím v tom problém, že jsi admin jinde, ale nebudu vyvracet názor demese :)

Náš TG teamspeak najdeš zde http://taurigaming.cz/?mn-page=29

Na teamspeaku mě najdeš takřka vždy, hlavně ve večerních hodinách tedy... Toť ode mne vše. V týmu jsme to už trochu probírali. Ví se o vás obou tak poprosím trochu strpení. :)

:wave1:
Obrázek
Senior adminka #80

Ferfexus
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 01 bře 2018 18:14

Dotyčný svou žádost stáhl, poprosím o LOCK.
Obrázek
Senior adminka #80

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“