Žádost o admin práva na JailBreak[TF2]

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
KENA
Former admin
Former admin

Žádost o admin práva na JailBreak[TF2]

Příspěvek#1 » 27 úno 2018 16:22

Nick: KEŇA
Věk: 15 let
Steam URL: http://steamcommunity.com/id/MafianekKENA/
Steam ID: STEAM_0:0:82482250
Server: [CZ/SK]# 124 TauriGaming.cz | JAILBREAK
Délka hraní na serveru: 4 měsíce
Proč chci být admin + info o mě:
Jmenuji se Daniel je mi 15 let, bydlim ve Výškově okres Louny chodim do ZŠ Postoloprty do 9.B a rozhoduju se zda pudu na elektrikářskou nebo strojírenskou. Narodil jsem se 12.5. 2002, moje koníčky jsou triatlon, fotbal, někdy něco uvařim a rád jezdím na kole, babetě. Nejraději hraju TF2, Gmod, Mini guns a Star Wars Battlefront. Snažím se být klidný ale někdy mi to ujede a snažím se to ovládat když tak se vyřvu bez zaplého mikrofonu.
Proč chci být Admin:
Admin chci být protože se někdy připojím na server a vidím hráče u strážců co neznají pravidla, nemají mikrofon a pořád slyším fk, fh, tk a taky wk a jsou to hrozně rychlí kola a strážci nemůžou zabít všechny špatný hráče co porušují a na serveru třeba není žádný admin samozřejmě je neodsuzuji protože mají vlastní zájmy, proto žádám o admin práva páč chci aby na serveru byl pořádek a mohlo se hrát normálně.

Děkuji Váš KEŇA
Kenia se despide

Obrázek
#124 Jailbreak

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admin práva na JailBreak[TF2]

Příspěvek#2 » 01 bře 2018 12:57

Ahoj,
keňo tohle je tvoje 7. žádost o admina. Doteď jsi ho nezískal, ale vzhledem k tvému chování a výdrži (ne vážně několik hráčů si podá max. 2 žádosti a pak se na to vykašle), si myslim, že by jsi tu šanci dostat měl. Nevzpomenu jsi na nějaké aktuální prohřešky, takže za mě je to ANO.
Počkej na vyjádření CA/HM.
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#3 » 01 bře 2018 14:10

Zdravím, Kéňo.
Pojdme si rozebrat tvou žádost.
1. Wardenování skvělé.
2. Chování v pohodě, slovník též ( Občas ti nějaké slovo ti ujede, ale komu ne)
3. Jsem rád, že nejsi ten typ hráče, který furt rebeluje.
4.Sledoval jsem tě dost dlouho a můj názor se opět nezměnil.
Podle tohodle co jsem zde napsal, si myslím, že jsi vhodný kandidát.
Za mně ANO.
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

KENA
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 03 bře 2018 17:08

Děkuji za vaši podporu vážím si toho a budu se snažit to tak udržet dál.

Děkuji váš KEŇA
Kenia se despide

Obrázek
#124 Jailbreak

SenseiYing
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 06 bře 2018 20:47

Takže KEŇO,

vzhledem k tvé aktivitě na jailu a u blue si myslim že tohle je tvůj jedinej nedostatek ale také tě nevidim moc komunikovat, spíš píšeš ale moc nemluvíš (Moje vize).
Ale wardenování super, pravidla si myslim že zvládáš skvěle. No, je to takové 50/50. Admin by měl být více komunikativní a být více výrazný (Já si hraju spíše na takového stealth admina no :P tak že ti to nebudu brát za zlé) . Dále tu máme žádost jako takovou: Je super ale moc mi to neříká kdo jsi, jaký jsi co rád děláš, co teď děláš v současnosti atd. atd. atd. což teda moc fajn neni ale budiž, třeba si o tom popovídáte s hirifigem. Tvoje 7má-8má žádost vypovídá o tom že to myslíš vážně a chtěl by jsi to aspoň zkusit.
Tak že z toho celého vyplívá to: Že jsem přemýšlel o tom že bych napsal bohužel NE (I když to nic neznamená protože jsem trial a moje aktivita postupně klesla a rozhodnutí je na CA a nemůžu tě tak nějak posoudit.) Ale řeknul jsem si že napíšu ANO protože moje podpora se ti přece určitě hodí a hodně toho i asi splňuješ, ale avšak můj názor je takovej 50/50 a myslim si že by jsi si to měl malinko ošéfit tak že kdyby to nevyšlo tak víš na čem zapracovat.

(Dlouho jsem přemýšlel co napsat a jak to napsat ale furt si myslim že jsem to napsal špatně tak že se velmi omlouvám, na tohle si ještě budu muset zvyknout)
Farewell! ^^
Obrázek
Junior Admin #124 Jailbreak

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 12 bře 2018 09:57

Zdravím, omlouvám se za pozdní odpověď. Bylo to složité ale nakonec jsem se rozhodl že si nemyslím, že jsi vhodný kandidát na admina. Máš tu sice dobré reference, ale ti co tady svůj názor neřekli, aspoň někteří, tak ti mi ho aspoň sdělili osobně.

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“