Žádost o admina pokus č.3

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Fred
Začátečník
Začátečník

Žádost o admina pokus č.3

Příspěvek#1 » 06 pro 2017 13:24

Nick: Mr.Fish
Věk: 15
Steam URL: http://steamcommunity.com/id/termaloskop/home
Steam ID:STEAM_0:1:224506147
Server: [CZ/SK]# 124 TauriGaming.cz | JAILBREAK
Délka hraní na serveru: přibližně půl roku
Proč chci být admin + info o mě: Jmenuji se Tadeáš je mi 15 let a bydlím v Pardubicích.Chodím do deváté třídy základní školy.Hlásím se na Stavební školu obor strojní mechanik.Mám rád sport,přátele,IT techniku a dobré hry a ještě chodím do skauta a sem křestan.Admin chci být protože občs se připojím na server kde hrajou cizinci nebo někdo dává tk,fk,wk.Sem bezkonfliktní hráč,vše řeším s chladnou hlavou a když je nějaký problém snažím se ho co neklidněji vyřešit.Mám jeden ban za porušení přání(ale tam došlo k mému nedorozumění).Ale vím že mě toto neomlouvá.Omlouvám se za minulou žádost která byla napsaná špatně a nebyly tam podrobné a provdivé informace.Ale doufám že to tato žádost spraví.Byl bych opravdu rád kdybiste mi dali ano a já se dostal do této štastné komunity.
Předem děkuji Mr.Fish :bye:
Taky zdravim... :smoula:
S pozdravem Mr.Fish :D

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admina pokus č.3

Příspěvek#2 » 06 pro 2017 15:51

Zdravím,

K tomu co tady napsal Dr. Sewinsky nemám moc co dodat.. špatně napsaná žádost, lhaní o důvodu banu.

Žádost zamítám.
Hirifig ti už jasne odpovedal na tvoju žiadosť tak netreba písať nové.

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 06 pro 2017 22:55

Frede, nevím jestli jsi vylezl ze záchodů v bohnickém ústavu, když ti Hirifig napsal žádost zamítám, znamená to, že se tím adminem prostě nestaneš. Kapišto? Pokud budeš ve psaní žádostí pokračovat, vykoleduješ si akorát ban na fórum.
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 07 pro 2017 21:06

Zdravím,

k tvojí předešlé žádosti jsem se už vyjádřil. Nemůžeš si hned po zamítnutí okamžitě napsat druhou, takhle to prostě nefunguje.

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“