Žádost o administrátora [TF2-JB]

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
MelounekCZ
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora [TF2-JB]

Příspěvek#1 » 05 pro 2017 21:12

nick ve hře: MelounekCZ
věk: 13 let
na server: CZ/SK]#124 TauriGaming.cz / JAILBREAK
URL steam profil: http://steamcommunity.com/id/dvojsmysljeBEST/
steam ID: STEAM_0:1:190039454
délka hraní na serveru: přibližně 1 rok
informace o mě: Jmenuji se Tomáš. Je mi 13 let a narodil jsem se v Praze ale bydlím v Benátkách nad Jizerou .Jsem žákem ZŠ v Starých Benátkách (moje město je rozděleno na Staré a Mladé Benátky) , zatím se učím ve 7. třídě.Moje dobrá stránka je vtipná,kamarádská a spravedlivá a moje temná stránka je že jsem strašně ukecaný.Mám ale menší problém s mluvo,někdy se zakoktám.Nejvíc hraji ty to žánry her akční,logické nebo dobrodružné.

proč chci být administrátor:Chci pomoc, protože ty trable co řešíte Vám musí přerůstat přes hlavu a když je teď vás tak málo aspoň vám chci ulehčit práci s hráči.Další důvod je ten že když je nějaký hráč cizinec nebo neschopní je po tom ta hra nehratelná, takže chci aby byl pořádek na serveru.

S pozdraven a uděláním si na to čas.
Melounek

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Re: Žádost o administrátora [TF2-JB]

Příspěvek#2 » 06 pro 2017 15:57

Zdravím,
délka hraní na serveru: přibližně 1 rok
Melounku máš nahrané 5d 08:05:20h. Ciže ani tak časovo tam problém nevidím, aby ak tak malá komunukácia a často ťa vidim v red ako warden. Nemyslím si, že sa hodíš ako admin a skôr by som tomu ešte dal čas.
No ale to je môj názor. Počkaj si na vyjadrenie CA a HM !

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 06 pro 2017 16:28

Nuže.
Docela mě překvapilo že si napsal že je nás na JB málo. Já si myslím že je nás tam poměrně dost ale co. Ohledně chování jsem neviděl nic moc špatného. Bohužel ale mám problém s tím že kdykoliv tě vidím na serveru, tak jsi v red. Za žádnou cenu nejdeš do blu i když je to vůči blu neférové. Pokud chceš ode mne dostat ano, tak hraj v blu a ber si wardena.
Jo, a ještě bych doporučil si nějak vyřešit ten mik. Ta kvalita je něco mezi nerozumím ti ani slovo a občas ti rozumím ale neslyším nic jiného než tebe a ten šum. Za mě je to zatím ne.
Kdo ví, třeba se to změní.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

MelounekCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 06 pro 2017 17:28

Děkuji za odpovědi,hodně si vaších rad vážím pokusím se být více ve blue.
A Pikachu já jsem to myslel jak dlouho tento server naštěvuji.

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 07 pro 2017 20:37

Zdravím,

je fakt že moc často v blu nehraješ, v chatu se objevují občasné nadávky. Zkus si ještě počkat a vylepšit tvoje nedostatky.

Žádost zamítám.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“