žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Mr.toron
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

žádost o admina

Příspěvek#1 » 27 lis 2017 15:06

1) Nick v hre (meno): Mr.toron
2) Vek: 13
3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz / TRADE / BP,TP,FASTDL
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú):http://steamcommunity.com/profiles/76561198376267032/
5) STEAM ID:5) STEAM_0:0:208000652
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: kolem 57h
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ... jsem kluk je mi 13 let, chodím do 6a rád hraju na vašich serverech , rád maluju,
většinou nosím modré vlasy ,rád hraju hry i na tabletu moje nej jídlo je pizza , chtěl bych být adminem protože se mi nelíbí když na serveru není admin a je tam nepořádek,či nějakej hacker
nerad se na to dívám když s tím nemůžu nic dělat , chtěl bych to zkusit být adminem , je lepší to vyskoušet neš nic nedělat . a hraju asi
2,5 -3 h deně :)
přeji vám zbytek dobře hrajícího dne Mr.toron
Obrázek
#antijail

Speedy
Former admin
Former admin

Re: žádost o admina

Příspěvek#2 » 27 lis 2017 15:38

Zdravím,

Citujem Speakera:
@ Mr.toron, Akorát ses teda na svůj odehraný čas na tradu naposledy ptal 14. 11. - tou dobou jsi měl 9.5h, dneska je 27. a máš odehráno 15.5h, takže aktivita teda nic moc.
Píšeš, že hraješ 2,5-3 hodiny denne. Za 13 dní si odohral 6 hodin. Ako počítam, tak počítam no nejako mi to nevychádza. Ako písal kangooos v inej žiadosti. Potrebujeme aby niekto vyplnil časové medzery, ktoré ja a kangooos nestíhame. No ty mi ako vhodná posila s aktivitou 6 hodin za 2 týždne nepripadáš. A mohol by si mi vysvetliť skade si zobral, že máš odohrané 57 hodin? Lebo to fakt netušim. Nehľadne nato ako si písal do mchatu, niečo so steam účtom najprv píšeš, že si ho vymazal potom, že ho má niekto iný. Som z toho fakt zmätený.

Takže za mňa je to Nie.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Kangooos
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 27 lis 2017 16:00

Souhlasím se Speedym.
btw. co ty tresty cos dostal od GreeNyho na JB serveru ? Očekávám vyjádření...
Obrázek
Admin TF2 #125 Trade

Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 01 pro 2017 15:20

Zdravím,
tvoje aktivita je nižší než ta moje, což je při nejlepším smutné, vzhledem k tomu, že já nejsem v 6. třídě a své nejaktivnější roky mám dávno za sebou. Lžeš nám tu o své aktivitě, a ve výsledku mi přijde, že se jen snažíš mít u nás nějakou pozici - prvně jsi chtěl na #124, pak být grafik a teď chceš na #125. Ne, to by nešlo.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“