2) Vek: 16
3) Na jaky server žiadate o práva: #126
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/id/Caillouxx/
5) STEAM ID: STEAM_0:1:61719622
6) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?:
Zdrávim.. Moje meno je Marek, pochádzam zo Slovenskej republiky konkrétne zo strednej časti... Študujem mechaniku/mechatroniku/mechaniku PC sietí... Všetko opravím... Sústruženie, frézovanie, spájkovanie...
Medzi moje koníčky patrí programovanie... Konkrétne v C++, HTML, CSS a teraz som začal aj Javu...
Viem seba ovládať sa... Čiže to znamená že nepijem, nefajčím a som humorovo založený typ človeka...
Chcel by som sa u vás dostať na pôst administrátora/moderátora lebo váš server sa mi páči, vyvíja sa presne podla mojich predstáv a celkovo
sú tam hráči s ktorými som zatiaľ žiadne problémy neriešil... Ďalší dvôvod prečo chcem sa stať administrátorom/moderátorom je lebo ma baví váš server a hrávam tak 2-4 hodiny bez prestávky... Podľa chuti...
A napokon posledným dvôvodom prečo chcem mať práva je taký že dokážem riešiť problémy férovo bez nejakých roztržiek.... Hrávam ho už od začiatku leta... Online som aj často po polnoci...