Žádost o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Žádost o admina

Příspěvek#1 » 14 čer 2015 21:11

Zdravím,
rád bych si požádal o admin práva na TF2. (pokud možno jeden z orange serverů)
1. Jméno: |ST| Speaker264
2. Věk: 15
3. Na jaký server žádáte práva: Jeden z orange serverů, pokud chystáte něco jako trade server, tak bych šel tam..
4. Steam URL: http://steamcommunity.com/id/speaker264
5. STEAM ID: STEAM_0:1:47933903
6. Doba hraní, čas: Celkový odehraný čas 7 hodin a 14 minut, vím, není to moc, dřív jsem sem občas zabloudil a zahrál si..
7. Info, proč chci být adminem:
Jmenuji se Michal, bydlím v Brně. TF2 hraji čtvrtým rokem, poměrně hodně o něm vím, celkový odehraný čas na TF2 k datu 14.6. 2015 - 4 642 hodin. Umím česky, anglicky a učím se rusky. Občas sem vám trochu pomohl, ovšem pod jiným jménem (St****), Infro možná bude vědět. Víc toho o sobě asi psát nebudu, můj život není moc zajímavý. Adminem chci být z jediného prostého důvodu. Být adminem mě bavilo, bavit mě to i nadále bude. Zkušenosti s adminováním mám vcelku slušné, 2 roky u blíže nezmiňovaného herního portálu, který pro mě skončil. Dále chci být adminem, protože chci hlídat hráče jestli nenadávají, nepomáhají si prográmky, zkrátka jestli neporušují pravidla. Je mi jasné, že moje momentální aktivita na serverech není největší, ovšem pokud budu mít volný čas, a budu hrát TF2, na 99% budu hrát právě u vás. Na mém "domácím" serveru jsem měl nahráno něco málo přes 1 000 hodin.

Doufám, že se vám žádost líbila, omlouvám se za případné gramatické chyby, pokud něco nesedí, nebo chcete něco vědět, neváhejte a ptejte se.

S pozdravem,
Speaker264.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

_sW_
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o admina

Příspěvek#2 » 14 čer 2015 23:59

Ahoj :) díky za žádost, s přijetím do teamu rozhodně souhlasím. Pokud bys měl čas zítra večer, můžeme dořešit práva atp. na steamu/TS.
"You either die a THQ, or live long enough to become a Konami."
"Genius has its limitations. Insanity...not so much."

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o admina

Příspěvek#3 » 15 čer 2015 14:25

Čau, není problém, tak mi pak až budeš mít čas napiš na steam.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“