žádost o vrácení do a-teamu

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: žádost o vrácení do a-teamu

Příspěvek#11 » 16 črc 2018 21:45

Zdravím,
Co já vím, je to, že na serveru je momentálně dost administrátorů a další nenabíráme.

Přeji příjemný zbytek večera,
Leo.

p.s.: podle tvých důvodu v tvé neaktivitě jsem se nejednou ptal, jestli nejsi nějak narušený.

//edit: jelikož nezvládám počty do 10 (nebo kolik že nás tu je), tak se omlouvám, jedno místo tu je. Jinak za mě je to ne, protože to vypadá, že vážně nevíš, co chceš. A taky tě asi nemusím z hlediska toho, jak jsem tě viděl a co jsem si četl.
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: žádost o vrácení do a-teamu

Příspěvek#12 » 22 črc 2018 17:33

Zdravím,
pořádně jsem nepochopil tvoje důvody k odchodu (osobně mi mi přišly naprosto hloupé a nedostatečné), ale i přes moje snahy ti to rozmluvit jsi chtěl odejít a držet tu nikoho nebudu. Taky jsem ti ale psal, aby sis nežádal v blízké době o návrat zpět, aby to tu nevypadalo jako na horské dráze. A to stále platí. Takže jak psal keny, rozmysli se, co vlastně chceš, a pokud to bude být opět adminem, podej si tu žádost znovu, samozřejmě až za nějakou dobu. Ale jinak s tebou souhlasím, odejít byla veliká chyba. (Taky už možná nebude možnost se vrátit s ohledem na počet volných míst, atp..)

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“