Ahoj
měl bych zájem o práva admina na BF3 serveru #65
1) Nick ve hře (meno): RileyCZ-OP
2) Věk: 16
3) Na jaky server žádáte o práva: #65
4) URL profil (adresu) Battlelogu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs ... ileyCZ-OP/
5) Jak dlouho hrajete BF 3 na našich serverech: Přibližně 1. rok
6) Ve volnem čase nebo zkrátka když mám čas (a toho času mám hodně

) nahrávám videa (především teda montáže) na svůj youtube kanál. BF hraji už od BF2 kde jsem se umýstil do top 10. nejlepších sniperu světa

pak jsem přešel na BF3 (který hraji do teď). BF3 hrají denně s kamarády ale hraji také sám, ovšem když hraji s někým tak volám přes skype než přes TeamSpeak tak snad to nebude nějak vadit že nemám TeamSpeak (já raději volím skype nebo curse) jinak BF3 multiplayer jsem už dohárl celkově 3x (pokaždé jsem si restartoval statistiky). A proč zrovna TG #65? Hraji na něm docela dost často, když to tak vezmů tak je to i můj oblíbený server co se Týmového deathmatche týče a také proto, protože Týmový deathmatch hraji hodně často. A proč chci být adminem? Protože jsem se dozvěděl že nabýráte nové členy do svích řad a také proto protože jsem si chtěl už dlouho udělat vlastní server ale proč si dělat server když bych mohl být adminem u vás.
Takže jak jsem řekl BF3 hraji opravdů aktivně a tudíž bych mněl i čas na server kdybych se stal adminem

Ovšem jak jsem již zmínil nemám TeamSpeak ani nějak neplánuji, tak snad to nevadí