Žádost o administrátora na Trade server

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Blaha15941
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora na Trade server

Příspěvek#1 » 13 říj 2024 22:46

[Žádost o Administrátora na Serveru Trade -Team Fortress 2]

1) Nick v hre: Spooky Šmajda bububu
------
2) Vek:18
------
3) Na jaky server žiadate o práva: Trade Server
------
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198324678993/
------
5) STEAM ID: STEAM_0:1:182206632
------
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Nevím přesně ale přes 5 let určitě
------
7) Prečo chcem byť u vás Admin?/info o mě: Proč zde chci být admin? Mno hraji tu už nějaký pátek a vždy sem si upřímně chtěl vyzkoušet i dělat admina někde jinde než na fivemku ale jinak vím co práci admina obnáší a hlavně to děláme pro lidi aby jsme jim zpříjemnili hraní a trošku server zabezpečili od cheaterů a různých scamerů
------
Info o mě:
Čauko já sem šmajda reálným jménem Jakub a jsem pohodový a klidný týpek co má rád svůj klid a prostor, jsem ochotný pomoc lidem a přiučit je něčemu novému. Dále rád pomáhám i při problémech když někdo něco potřebuje tak se snažím vyhovět a pomoc, co se týče mě a hraní na tg tak jak sem říkal už sem tu přes 5 let takže myslím si že minimální hodiny na serveru co se požadují mám a co se týče banů? No tak nebudu lhát a myslím si že sem zde už nějaké měl kvůli tomu jak sem se když sem byl ještě dítě a chodil do školy choval, naštěstí sem už vyspěl chodím do práce takže vím jak se mám chovat (ne jak trotl) Prostě zkrátka sem tu už nějakou dobu a chtěl bych být i já pro server no obecně pro portál TG nějak užitečený
------------------
Díky že jste si to přečetli šmajda :wave1:

Blaha15941
Začátečník
Začátečník

Re: Žádost o administrátora na Trade server

Příspěvek#2 » 13 říj 2024 23:37

Jen chci ještě dodat k práci chodím ranní 8 hodinovky takže aktivita nebude problém, co se týče chat logu měl by být v pohodě ale sem tam sranda musí být samozřejmě v nějaké míře.

Max
Junior Admin
Junior Admin

Příspěvek#3 » 14 říj 2024 00:42

Ahoj, máš docela pěkně zpracovanou žádost :D , nicméně na serveru jsem tě nějakou dobu neviděl, (možná chodíš na server v mé nepřítomnosti), každopádně chat log se zdá být v pořádku, ale to co se mi nelíbí je tvé občasné vyjadřování ve voice chatu, které by u adminů nemělo být, ale to se dá snadno napravit....

KAŽDOPÁDNĚ

Za mě je to zatím NE, jelikož tě na serveru moc nevidím, takže bych tě rád chvíli pozoroval, abych věděl, zda jsi vhodný kandidát...

Počkej si na vyjádření ostatních členů A-Teamu.

S pozdravem
Max.
Obrázek
Junior Admin TF2 #125 Trade Server

Blaha15941
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#4 » 14 říj 2024 10:59

Moc děkuji za odpověd, alespoň vím že mám co zlepšovat. Díky zapracuju na tom maxi :D

Ondis
Trial admin
Trial admin

Příspěvek#5 » 16 říj 2024 00:31

Čau Šmajdo.
S žádostí o admina bych počkal protože co jsi tvrdil tak jsi měl ban a respektive po banu dáváš okamžitě žádost. Být tebou bych nějakou dobu počkal a začal hrát aktivně pokud máš opravdu zájem.
Je co dohánět. A k tomu že pracuješ, tak každý máme povinnosti, buď školu nebo práci.

Za mě Ne
S Pozdravem Ondis❤
Obrázek
TF2 Trial Admin #125 TRADE
  • Discord .ondisek

1 rok trial :bomba:

Blaha15941
Začátečník
Začátečník

Příspěvek#6 » 16 říj 2024 10:20

Ano ban sem na nějakou dobu měl.. Díky vím co zlepšovat dále :D

JuRyCZECH
Capital Admin
Capital Admin

Příspěvek#7 » 21 říj 2024 21:37

Ahoj,
upřímně o tobě moc nevím, ale jak koukám na kolegy, tak s tebou zrovna nejsou spokojeni.
Podle chatlogu bych usoudil, že tu žádost ani nemyslíš vážně, když napíšeš něco jako:
"tak papínky haminky dobrou noc NWORDÍCI moji :ú"

Zkrátka mi nepřijde, že se zrovna chováš jako někdo, kdo by měl být admin.
Být tebou tak tomu dám ještě čas a rozmysli se, jestli opravdu chceš tu pozici mít.

Žádost zamítám.
:sasek: :sasek: :sasek:
Obrázek
Capital Admin TF2 125# Trade Server

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“