[Žádost o Administrátora na Serveru Trade -Team Fortress 2]
1) Nick v hre: Spooky Šmajda bububu
------
2) Vek:18
------
3) Na jaky server žiadate o práva: Trade Server
------
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198324678993/
------
5) STEAM ID: STEAM_0:1:182206632
------
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Nevím přesně ale přes 5 let určitě
------
7) Prečo chcem byť u vás Admin?/info o mě: Proč zde chci být admin? Mno hraji tu už nějaký pátek a vždy sem si upřímně chtěl vyzkoušet i dělat admina někde jinde než na fivemku ale jinak vím co práci admina obnáší a hlavně to děláme pro lidi aby jsme jim zpříjemnili hraní a trošku server zabezpečili od cheaterů a různých scamerů
------
Info o mě:
Čauko já sem šmajda reálným jménem Jakub a jsem pohodový a klidný týpek co má rád svůj klid a prostor, jsem ochotný pomoc lidem a přiučit je něčemu novému. Dále rád pomáhám i při problémech když někdo něco potřebuje tak se snažím vyhovět a pomoc, co se týče mě a hraní na tg tak jak sem říkal už sem tu přes 5 let takže myslím si že minimální hodiny na serveru co se požadují mám a co se týče banů? No tak nebudu lhát a myslím si že sem zde už nějaké měl kvůli tomu jak sem se když sem byl ještě dítě a chodil do školy choval, naštěstí sem už vyspěl chodím do práce takže vím jak se mám chovat (ne jak trotl) Prostě zkrátka sem tu už nějakou dobu a chtěl bych být i já pro server no obecně pro portál TG nějak užitečený
------------------
Díky že jste si to přečetli šmajda