Orange TauriGaming

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Hazy777
Former admin
Former admin

Orange TauriGaming

Příspěvek#1 » 04 bře 2020 21:58

Zdravím, já jsem Hazy a chtěl bych být adminem na vašem serveru.
1) Nick v hre (meno): Hazy
2) Vek: 14
3) Na jaky server žiadate o práva: TauriGaming Orange
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/id/haaaaazzzzy
5) STEAM ID: STEAM_0:0:155941138
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Na vašem serveru hraju cca 2 roky.
7) Info. o sebe: ... atd ... Prečo chcem byť u vás Admin?: ...Celkem často se mi stává, že potkám hráče co si rádi vyskakují na ostatní a celkově dělají bordel, ale nemohl jsem s tím nic udělat. Proto bych se chtěl starat o váš server a tím zabránit tak ničením či poškozením nějakého cheatra apod.. Na serveru bych byl aktivní v pátek a víkendy a prázdniny jsou samozřejmost.

Děkuji za váš čas, s pozdravem Hazy. ;)
Obrázek
Junior Admin #120 Orange

cathave
Former admin
Former admin

Re: Orange TauriGaming

Příspěvek#2 » 04 bře 2020 22:32

Zdravím Hazy.

Na serveru jsem tě viděl v celku často za posledních pár dní, ale nemohu si nějak extrémě vybavit setkávání se s tebou před tím. Pokud jsi opravdu aktivní pouze v pátek a o víkendech tak se obávám, že to se na admina moc nehodí jelokož jaksi server je zapnutý 7 dní týdně, každopádně tvá aktivita o všedních dnech není mizerná co jsem viděl. Takže bych spíš řekl, že o pátku a víkendu jsi "více" aktivní. V tomto případě myslím, že s aktivitou nemáš problém a v chatu jsem si snad nikdy nevšiml ničeho špatného.

Za mě nevidím moc velký důvod proč zamítnout, ale pozor. Musím uznat, že stejně jako tehdy s Wigafem, mi tvé problémy se samotným napsáním žádosti, nesvědčí moc o tom, že by jsi na tuto funkci měl.

Můj názor je tedy k závěru neutrální a ať si zde CA vezme jaké informace chce.

Hodně štěstí.
Good evening, Cathave.

I'm feelin' fantastic!

NeznamyPlantaznik
Former admin
Former admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » 07 bře 2020 00:26

Ahoj Hazy,

i přes tvé... řekněme nedostatky jsem po našem pokecu na Discordu usoudil, že aspoň zkusit by jsi to mohl. Tak doufám, že na co jsi byl krátký co se týče fóra doženeš in-game aktivitou a zkušenostmi, které jsi mi říkal na Discordu. Doufám, že mě nezklameš.
Kontaktuj mě na Steamu jakmile budeš mít volnou chvíli.

Žádost přijímám.

-Soreiyako
============| Steam | ------ | Discord |============
Autor mapy cp_orange_x4_tg
2016 - 2020

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 08 bře 2020 15:54

Přijat na zkušební dobu.