Žádost o Administrátora

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Cage
Začátečník
Začátečník

Žádost o Administrátora

Příspěvek#1 » 22 led 2019 15:40

1) Jemo ve hře: Cage The Šwegřík
2) Vek: 12
3) Na jaky server žiadate o práva: #125 TauriGaming Trade
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): https://steamcommunity.com/profiles/76561198354445580/
5) STEAM ID: 76561198354445580
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: Okole 6 Měsícu
7)Krátký popis: Křestním jménem se jmenuje Jakub je mi 12 let a rád hraju hru TeamFortress2.Na serveru #125 TauriGaming Trade hraju hodně aktivně a nikdy jsem nedostal žádné omezení jsem slušný(ale mladý). Rád bych abyste mě přijmuli do svého teamu.Byl bych hodný ale dokázal bych být také přisný na lidi kteří poruší pravidla. Předem děkuji přeji vám hezký den
Cage
Cage The Šwegřík

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Administrátora

Příspěvek#2 » 22 led 2019 15:50

Zdravim Cage,

Prejdem rovno k veci, niekoľkokrát som ťa na servery pristihol ako sa s niekym hádaš a myslim, že som ťa i upozorňoval za nadávky (možno aj kickoval), ktoré maš v chate a málo ich tam rozhodne nie je. Nemyslím si, že si dostatočne pripravený na funkciu admina, a preto nemôžem zatiaľ so žiadosťou súhlasiť. Skús viac komunikovať s ľudmi a bolo by fajn, keby im aj občas s niečim pomôžeš resp. poradíš. Keď budem vidieť, že máš snahu o to, byť skutočne admin a robiť niečo užitočné aj pre server, tak svoje rozhodnutie rád zmením.

Zatiaľ odporúčim žiadosť zamietnuť.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

spaceman75
Admin
Admin

Příspěvek#3 » 23 led 2019 18:14

Zdravím Cage

půjdu taky přímo k věci a musím souhlasit s Speedym za mě už jsem tě taky kolikrát napomínal za nevhodné vyjadřování. Pokud své chování napravíš zkus si podat žádost znovu.

Za mě tedy NEDOPORUČUJI.
Obrázek
Admin Spaceman TF2 125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 25 led 2019 16:32

Zdravím,
nahrané hodiny máš, na serveru hraješ často. V chatu taky komunikuješ poměrně hodně, ale bohužel pro tebe se relativně často nevyjadřuješ úplně vhodně. Zkus na tom zapracovat a případně si podat žádost znovu, ale prozatím to na admina není.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“