Žádost o návrat do A-Teamu

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
GreeNy!
Former admin
Former admin

Žádost o návrat do A-Teamu

Příspěvek#1 » 18 led 2019 17:21

1.Nick ve hře:GreeNy!
2.věk:17
3.Server na kterém chci být adminem: [CZ/SK]#124TauriGaming.cz I Jaibreak
4.Odkaz na můj profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198156550821/
5.STEAM ID: STEAM_0:1:98142546
6.Jak dlouho hraješ hru na našich serveroch;Více než 100 hodin určitě.
7.Zdravím chtěl bych se po roce vrátit mezi vás.Za ten rok se ze mně stal úplně jiný člověk zkrátka jsem kompletně předělal svoje vyjadřování apod.Důvod proč jsem byl vyhozen sám moc dobře znám (scammování) v té době kdy jsem byl vyhozen mi to přišlo jako """"""normální"""""" věc.Dneska už zkrátka vím co jsem dělal špatně a uvědomuji si vážnost "Prohřešku",Chci se vrátit mezi vás hlavně ohledně vyjadřování některých hráčů.Chci zamezit nadávkám,freekillerům,cizincům v "kazení" hry.Myslím si že každý by měl dostat druhou šanci (Ikdyž sám nevím jestli bych si ji dal sám) Ale i přesto bych se chtěl vrátit.V poslední době co jsem sledoval je tam vcelku dost adminů některé si ani nepamatuji.Touto žádostí se chci i veřejně omluvit za své chování před cca 6-8 měsíci.Dal jsem si pár dní hraní na serveru abych se do toho zase dostal a prostudoval si pozměněná pravidla a new warden menu.Nevím co bych tu měl dále vypsat takže to raději ukončím abych nezačal psát nepodstatné věci.

Live in peace :salut: :mrgreen:

Sam
Capital Admin
Capital Admin

Re: Žádost o návrat do A-Teamu

Příspěvek#2 » 18 led 2019 19:07

Ahoj Greeny,
U tebe to vidím pozitivně.
Wardenuješ hodně, kreativitu máš, komunikuješ hodně s hráčmi.
Co se týče tvýho chování tak nemám problém.
Jsem přesvečen že jsi se ponaučil z toho co jsi udělal, a doufám že se to už nikdy nestane.
Za mě to je velké ANO.
Počkej si na vyjádření ostatních adminů, a samozřejmně CA/HM.
Přeju ti hodně štěstí.

Přeji ti pěkný zbytek večera.
S pozdravem,
MajorSam
S pozdravem
Sam
Obrázek
Capital Admin TF2 #124 Jailbreak , Senior Admin #125 Trade

PanBaxcus
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 18 led 2019 20:51

Hi,Greeny
No zoberme to od začiatku.
Wardenuješ a chodíš do blú dosť tam máš veľké plus.
No tak tvoje správanie je v absolútne v poriadku.
Myslí že si sa z minulosti poučil a už sa to nestane to čo sa stalo.
Tak za mňa máš ANO

-X-Mas(Pán-Bax-cus)
Obrázek
SeniorAdmin #124 Jailbreak
No už ale nejsom admin

Rasist Pikachu
Former admin
Former admin

Příspěvek#4 » 19 led 2019 15:04

Keď si bol admin tak si veci ako tu spomínali admini (wardenovanie, chodenie do blue) si vedel a keďže si bol admin takéto veci sú pre mňa samozrejmosť takže to ma nezaujíma.
Ak si dobre pamätám ešte si napísal do mchatu, že máš od nás konečne voľno ale niečo na ten štýl. A od tvojho unbanu si začal hrať na serveri len nedávno a to mi je malá doba nato aby som ťa tu privítal lentak a je to dosť rýchlo, že očakávaš admina.
Nedostal si formera ako iný formeri čo sa vrátili do funkcie takže sa snaž ukázať, že si sa zmenil. Odomňa to je NIE.

ALVINCZ
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 19 led 2019 20:11

Zdravím Greeny
Zde souhlasím s HiriFoxem, protože si myslím, že jsi dostal šanci vrátit vše co jsi ukradl, ale to jsi neudělal a raději jsi si nechal dát ban a formera. Měl jsi dost let na to abys věděl že nemáš okrádat druhé. Za mě je to NE.
Obrázek
Práva Od: 8.12. 2017 - Do 1.10. 2019 Na TF2 #124 Jailbreak, #120 Orange
Spoiler:
Můj poslední ban:
Name:
ghosthunter4445: 10/01/19 4:14:41 PM
Reason:
Cizinec
length:
0 Minutes (Permanent Ban)
Banned by:
Alvin.

Mr.Gentleman
Former admin
Former admin

Příspěvek#6 » 21 led 2019 10:29

Greeny,
Jsi jeden z těch formerů, kteří si byli jisti tím, jak jsou hustý a jak tu vlastně ani nechtějí být. Někteří se později omluvili nebo toho litovali a chtěli zpátky. Jenže u tebe je problém ten, že jsi na Top pozicích hráčů, které zpátky nechci. Jako admin si začal v pohodě a pak si se rozhodl okrást hráče a pokud vím, doteď ten hráč/i nemají svoje itemy zpátky. Nechci mít v AT člověka co krade od ostatních.Na to, že jsi se vrátil na JB nedávno a máš tu drzost se hned ptát na admina nebudu radši reagovat. Jsou lidé, kteří mají pokoru když se vrátí někam, odkud dost neslušně a hnusně odešli. Tito lidé čekají měsíce, aby požádali o unban.
Ty patříš k lidem, který ten pocit nemají. Možná sis řekl "tak já to zkusím, max. mi to zamitnou" a to jen přidává na tom, abys admin nebyl.
Žádost zamítám
S pozdravem
Mr.Gentleman
Obrázek
#124 Jailbreak

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“