Žádost o admin trade

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Maros
Začátečník
Začátečník

Žádost o admin trade

Příspěvek#1 » 22 črc 2018 13:20

1) Nick v hre (meno): Mar0š
2) Vek: 13
3) Na jaky server žiadate o práva: #125 Trade
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/id/maros33335
5) STEAM ID: 76561198404179523/
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 2 roky
7) Info o sobě. Jmenuju se Maros horvath. Chodím do školy Špačince. Rád hraju hry např: TF2,Fortnite,dont starve together. Jsem klidný, a přátelský.
Proč chci být admin ? Rád na hraju na Tradu a server mě baví a chci aby vypadal dobře a pomáhal komunitě našeho serveru

Speedy
Former admin
Former admin

Re: Žádost o admin trade

Příspěvek#2 » 22 črc 2018 19:28

Zdravim,

Podobne ako u pointika, tak som si nevšimol aby si niekedy cez voice nadával alebo sa správal nejako neslušne. No, zobrať gramaticky slovník do ruky, či už anglicky alebo slovensky by ti rozhodne len prospelo ("skini",...). Jedna z podmienok je tiez znalosť rodného jazyka.

Moje odporúčanie je nastudovat poriadne gramatiku ( aj cudzí jazyk), menej spamovat chat, viac sa snažiť pomáhať ľuďom.

PS: kľudne si žiadosť mohol podať po slovensky, keďže podľa všetkého si slovak. Tu ti budú rozumieť. Česko a Slovensko nie je Čína a Amerika.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: Žádost o admin trade

Příspěvek#3 » 01 srp 2018 10:54

Zdravím,
nejsem si úplně jistý, jestli už máš na admina takovou tu... psychickou vyspělost. Občas mi přijde, že se chováš úplně normálně. A někdy mi zase přijde, že se chováš celkem podivně, spíš dětinsky. Prozatím si myslím, že na admina nejsi vhodný. Ale nevidím to s tebou úplně bledě, zkus na tom trochu zapracovat a pak to můžeš zkusit znovu.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný den,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“