Žádost o Admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Osiris
Former admin
Former admin

Re: Žádost o Admina

Příspěvek#11 » 12 bře 2018 10:52

Pěkně si to rozepsal ale nechápu co je tam láhve
Bylo u to toho napsané že je to chat rejstřík čili věty nebo slova které jsem psal do chatu na daném serveru potom co jsem to napsal mi to přišlo stupidní a že můžu pak dostat ban tak když jsem psal tu přihlášku tak jsem napsal že jsem tam párkrát napsal jako že si hrají na heckra viz chat screen a napsal jsem tam že mi to v danou chvíli přišlo vtipni a že se to nebude opakovat což už se neopakovola a na serverů jsem se neomluvil protože tam nebyl žádný admini jen hráči tady jsi to mohl přečíst každý admin takže doufám že dostanu unBan a budu moct znova hrat na serverech z vašeho portálů a datum které jsem to psal bylo 04.3 2018 ale čas bohužel uvést nemůžu

Hirifig
Former admin
Former admin

Příspěvek#12 » 12 bře 2018 15:53

No každopádně tímto asi uzavírám mou kapitolu a zbytek už není na mě, žádáš na orange ne na jail, já tady nerozhoduju, pouze jsem dodal informace které se tě týkají.
S pozdravem,
Obrázek
Senior Admin TF2 #124 Jailbreak

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Příspěvek#13 » 12 bře 2018 20:43

Bodré podoledne, na základě informací poskytnutých ostatními členy TG admin teamu tě s plnou platností nepřijímám.
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“