Žádost o administrátora.

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
sushii
Začátečník
Začátečník

Žádost o administrátora.

Příspěvek#1 » 08 pro 2017 21:32

1) Nick v hre: sushii
2) Vek: 14
3) Na jaky server žiadate o práva: [CZ/EU]#120 TauriGaming.cz | ORANGE X4 | RTD
4) URL profil (adresu) Steamu (verejnú): http://steamcommunity.com/id/SushiiQ/
5) STEAM ID: STEAM_0:0:150035344
6) Jak dlho hrajete "hru" na našich serverov: 25:35:03 hrs.
7) info:
Angličtinu si myslím že ovládám fajn, aktivita mi nedělá problém, slušný taky jsem, jediné co mě dokáže naštvat je něčí pro mě nepochopitelná hloupá logika :D. Mno, ohledné toho rejstříku. 1 problém tam je, je to incident s nějakým adminem, jméno si bohužel nepamatuji. Bylo to něco menšího, protože mě vytáčel řekl jsem mu že je retardovaný nebo něco v tom smyslu a po chvíli mi dal ban na asi 30 minut..? Jo, tak nějak to bylo. Já teda doufám že to nějak extra nevadí a určitě se to už nestane.
Něco osobnějšího: Basket, rád dělám nějakej ten digital design, jako třeba steam artworky a takhle. Toť vše, doufám že ten rejstřík nevadí a že mě přijmete a brzy se nějak domluvíme na tsku. :slunicko:

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Re: Žádost o administrátora.

Příspěvek#2 » 08 pro 2017 21:40

Vezmu to rychle, je tam více než 1 problém. Nedokážeš ovládat svůj hněv, nadáváš jak špatně placenej dlaždič, za své chování jsi byl několikrát potrestán a hádej co, nepoučil jsi se. Je pěkné, že jsi napsal co tě baví, příště bych na tvém místě radši zmínil tvoji výbušnou povahu.

Hádej co teď přijde. Žádost zamítám.
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“