[TF2] Žádost - Orange X4

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
celesta
Former admin
Former admin

[TF2] Žádost - Orange X4

Příspěvek#1 » 05 črc 2017 14:33

Nick: celest
Věk: 16
Na jaký server si žádám o práva: Orange X4
URL steam profilu: http://steamcommunity.com/id/The_Celest/
STEAM ID: STEAM_0:1:61291278
Jak dlouho hraji na vašich serverech: Už to bude pomalu rok. Přesnou dobu si bohužel nepamatuju.
Info o sobě:
Jsem lehce retardovaná osoba s občasnou agresivitou, ale samozřejmě se dokážu ovládat. Tresty na mě zatím dopadly jenom dva a jsem si moc dobře vědom za co byly.

Můj důvod stát se adminem pro Tg je stejný jako tehdy. Obstarat jak zábavu ,tak i tresty pro cheatery,spawncampery a tak dále. Neslibuji že budu aktivní pořád, ale chci být lepším adminem než jakým jsem byl na vašem jailbreak serveru.I po vyhození jsem stále na vašich serverech hrál a když už se to stalo tak i natáčel dema cheaterů které jsem nasledně poslal speakerovi nebo jinému členovi AT teamu.

S adminováním mám už svoje zkušenosti. Přes rok jsem byl adminem na orange a jailbreak serveru jiného portálu.

Na konec jen řeknu že mám jak funkční mikrofon tak i vlastním ts3. Dopředu děkuji za přečtení a doufám, že z této až moc jednoduché žádosti nechytnete rakovinu.

Celest
Genji main, take me by the hand, lead me to Japan that you RYUJIN NO KEN WO KURAE.
Obrázek
Admin TF2 #120 OrangeX4
Obrázek
Spoiler:
Obrázek

Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

Re: [TF2] Žádost - Orange X4

Příspěvek#2 » 05 črc 2017 18:56

Vzhledem k faktu, že tohoto uchazeče (v mé hlavě to zní hůře než ve vaší) znám opravdu velmi dlouho a konverzací s ním jsem strávil více času, než je zdrávo (je permanentně na mém seznamu lidí na zabití), by mne někdo mohl považovat za toho nejvhodnějšího k posouzení jeho kvalifikace. Takovou osobu bych asi poslal do p*****.
Vůči Celestovi jsem asi ten nejvíce biased člověk v admin teamu. Nebudu dále rozvádět proč. Osobně můj názor na přijetí je jedno veliké MOŽNÁ. Přeji proto hodně štěstí Celestovi a více rozumu a rozhodnosti ostatním členům admin teamu.

Poroučím se, na shledanou. *hoj*
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Sphoon
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 05 črc 2017 21:41

No, s celestem už se znám nějakou tu dobu. Hráli jsme spolu docela dost her třeba na murdrovi. Je s ním sranda a jde vidět že nějaký ten smysl pro humor má. V Team Fortress je poměrně dobrý ale nemohu ho posoudit jak pozná hackery, protože jsem neviděl žádné jeho dema nebo že by řekl že někdo má tu nějakou externí asistenci. Hodin máš dost. Za mě je to takové polo ano.
Přeji hezký zbytek dne, sphoon.

Nový účet

Tomoyo
Senior Admin
Senior Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 07 črc 2017 22:23

Hello,
žádost je dobře napsaná. Hráče už nějaký ten pátek znám a jeho humor je vážně úžasný. Admin by určitě byl dobrý a tak se tu jako první vyjádřím s odpovědí Ano. Vyčkej si na odpověď HM.

Přeji hezký zbytek dne.
Obrázek
Senior Admin #126 Surf

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » 08 črc 2017 09:38

Polo ano, možná, polo ano, ano. Skvělý. No zkusíme to s tebou, na steamu dořešíme práva atp.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“