[TF2] Žiadosť od admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Speedy
Former admin
Former admin

[TF2] Žiadosť od admina

Příspěvek#1 » 27 dub 2017 15:55

1) Nick v hre : NinjaLP

2) Vek: 15

3) Server: [CZ/EU]#125 TauriGaming.cz / TRADE / BP,TP,FASTDL

4) STEAM url: http://steamcommunity.com/id/NinjaLP/

5) Steam ID : STEAM_0:1:64275495

6) Hru Team Fortress hrám už štvrtý rok, na vaších serveroch som síce krátko ale strašne ma to tam baví.

7) Volám sa Dávid mám 15 rokov. Študujem programovanie na technickej stredne škole. Najviac má bavia počítače, hokej,...

Na Vaších serveroch chcem byť adminom preto, lebo ma to tam strašne baví a som aktívny cca. 3-5 hodín denne.
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2] Žiadosť od admina

Příspěvek#2 » 28 dub 2017 20:05

Zdravím,
rozepiš informace o sobě a proč chceš být adminem, příjde mi, že toho je docela málo. Na tradu se poslední 2 měsíce moc neukazuju, ale co jsem si všiml je, že jsi poměrně tichý, skoro jako kdyby jsi tam nebyl. Co jsem si projížděl chat log, vyskytlo se tam docela dost nadávek, které rozhodně nejsou v pořádku. Moc velké naděje bych tomu nedával, ale uvidíme.

Přeji pěkný večer,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speedy
Former admin
Former admin

Příspěvek#3 » 28 dub 2017 20:45

Čo sa týka chatu je pravda, že nadávky sa tam vyskytujú ale to len keď ma naštval ten spomínaný hacker... Už sa to nebude opakovať

Som tichý to je pravda, ale keby som bol admin hovoril by som viac. A čo sa týka prečo chcem byť adminom je to preto, lebo som si všimol na trade serveroch cheaterov a pod. a dosť ma štve to, že s tým nič nemôžem urobiť... A taktiež ma ta práca baví.

Čo sa týka informácii-

Tak volám sa Dávid mám 15 rokov. Študujem programovanie na strednej škole. Narodil som sa v meste na východe Slovenska a tam aj žijem.
Mám dvoch mladších súrodencov a veľmi ma baví práca s autami. Medzi moje záľuby tiež patria aj motorky, hokej, basket,...
Former Capital Admin TF2 #125 Trade

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » 29 dub 2017 09:32

Dobře, projevoval by ses víc, ale nevíme jak. A vzhledem k tomu, že jediný co jsem v tvým chatu zatím viděl byly nadávky nebo trade me... Dal bych tomu ještě nějaký čas. Zkus více komunikovat, seznam se více s hráčema z komunity a pak si podej žádost znovu. Viděl bych to tak na 2 týdny, během kterých nám můžeš dokázat, že jsi aktivní a komunikativní hráč.

Žádost zamítám.

Přeji pěkný víkend,
Speaker264
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“