[TF2] Žádost - Dr.Sewinsky

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Dr.Sewinsky
Former admin
Former admin

[TF2] Žádost - Dr.Sewinsky

Příspěvek#1 » 18 bře 2017 18:40

Nick: Dr.Sewinsky
Věk: 18
Server: Orange X4 #120
URL adresa Steam profilu: http://steamcommunity.com/id/JewishKmotr/
Steam ID: STEAM_0:0:72009861
Jak dlouho hraji na Taurigaming serverech: V časovém rozmezí to bude asi rok, přesnou dobu strávenou na serverech neznám.
Info o sobě: Jsem maniakální šílenec s velikým smyslem pro spravedlnost a zákon. Potrestal bych i svého dobrého přítele a že jsem tak už několikrát učinil. Zároveň dávám přednost logice a myšlení před emocemi. To však neznamená že bych byl suchar. Hodně lidí potvrdí že mám vytříbený humor (černý jako ropná skvrna).

Mé důvody práce pro Taurigaming se od posledně nezměnily. Stále chci splatit ty hodiny zábavy, kterou mi vaše servery přinesly. Ostatní administrátoři odvádějí skvělou práci, ale nemohou být dostupní 24/7, každý má přece i svůj život. Proto bych chtěl opět rozšířit vaše řady o svoji maličkost.

O zkušenostech s prací admina řeknu jen tolik, že jsem rok dělal administrátora na orange a jail serveru jiného poskytovatele a asi 2 měsíce pro Taurigaming, tehdy ještě na 100% krit serveru. I po propuštění jsem pomáhal alespoň nahlašováním "potížistů" adminům, které mám v kontaktech.

Na závěr své žádosti nebudu uvádět žádné nesplnitelné sliby. Takže bych tímto chtěl poděkovat a omluvit se tomu, kdo se připravil o část svého života čtením mé již druhé žádosti.

Dr.Sewinsky
Říká se, že v nejlepším se má přestat. Tak jsem přestal... později. Uvidíme se v pekle.

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: [TF2] Žádost - Dr.Sewinsky

Příspěvek#2 » 18 bře 2017 19:22

Zdar,
nemám s tím problém, vítej zpět.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam