Příspěvek#4 » 07 bře 2017 17:19
Zdravím,
tohle nebude jen kladné doporučení, jak u ostatních adminů. Popravdě z toho nemám moc dobrý pocit, ale možná se mýlím. Podle mého nerespektuješ dostatečně post admina, což jsem si ověřil. Vůbec tě netrápilo, že jsem ti dal permanentní ban do blue a začal jsi se spíše bavit než litovat toho, co jsi udělal. Dále naprosto nechápu tvůj slovník, sázíš tam jedno sprosté slovo za druhém, takže "slovníček v pohodě" to rozhodně není. Vyvrátím další bod, který je, že dodržuješ pravidla. Psaná možná ano, ale vše co není napsané v rules, ale každý člověk se zdravým rozumem to chápe, ty nedodržuješ a takzvaně ty pravidla "očůráváš". Bavil jsi se tím, že jsi zabíjel bezdůvodně hráče pomocí míče a říkal jsi, že to nejsou FK, protože v tabulce nejsi. Naprostá pitomost, míč jsi střelil ty. Po udělení banu jsem ti uvedl důvod, ale ty jsi mi lhal ohledně toho, že to byl jen jeden FK. Dále jsi mi napsal, že: "co oci nevidia srdce neboli", což podle kontextu znamená, že pokud na serveru není admin, tak si můžeš dávat FK jak chceš. Ihned po udělení banu jsi se ptal na unban a chtěl jsi ho takřka hned, podlé mého jsi freekilloval proto, že 1. nebyl na serveru admin ( nebyl vidět, já tam byl ), 2. jsi věděl, že ban tu skoro nic neznamená, že si ihned dáš unban. Hele každý by měl dostat druhou šanci, tu jsi dostal, ale tenhle přístup... Za mě určitě NE .