žiadosť o admina

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Re: žiadosť o admina

Příspěvek#1 » 04 úno 2016 14:12

Zdravím,
žádost by podle mě potřebovala trochu rozepsat, nehledě na to, že pomáhat hráčům s příkazy a dalšími věcmi můžeš pomáhat i když jsi hráč, ale to jsem schopný přejít.
Co ovšem nejsem schopný přejít je tvůj chat, viz. LINK
Jen dnes si napsal asi 8x napsal cituji "vypni tie hacky ty kid po****y". Další narážky a urážky jsou na další straně.
Žádost prozatím nebudu zamykat, vyčkej na rozhodnutí, které pro tebe asi nebude kladné, capital admina, a pokud chceš být někdy admin, změň si urychleně slovník.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Speaker264
Headmaster
Headmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » 04 úno 2016 19:33

Po konzultaci s capital adminem serveru jsem se rozhodil dát ti šanci. Z toho pro tebe vyplývá, že pokud máš skutečně zájem být admin, tak změníš slovník, ale to změníš i stejně a dále se někdy během víkendu dostavíš na náš TS3 server (IP: ts.taurigaming.cz), a podle toho, co nám řekneš, se budeme dále rozhodovat. Čas naší "schůzky" bych směřoval někam k šesté hodině večer.
Obrázek
Headmaster TF2
speaker264@seznam.cz
Steam
Obrázek

Mr Agony
Headmaster
Headmaster

Příspěvek#3 » 05 úno 2016 10:57

Jako vážně? Vážně budeme brát do týmu člověka, kterej podle chatový historie umí říct akorát tak hack, noob, fuck, gay a kid pojebaný píše přes kopírování? (a to se tůze bránim myšlence, že tu hlášku nemá nabindovanou)....

Já bych tomuhle střevu teda šanci nedal. Ten slovník je nehoráznej a na bonus taky omezenej.

A navrch má ve steam historii nick vyjebaný čitatelský denník?

fakt neee...
Obrázek
Redakce, Mafia II, BoardBreakers
mragony@taurigaming.cz

Mr Agony
Headmaster
Headmaster

Příspěvek#4 » 05 úno 2016 11:11

Na bonus vyjádření (podle chatové historie) jeho spoluhráče na serveru na jeho steamovém profilu:

Ptic 18 hours ago
-Rep Mad as fuck and cant even aim properly
Obrázek
Redakce, Mafia II, BoardBreakers
mragony@taurigaming.cz

Mr.Infro
Former admin
Former admin

Příspěvek#5 » 05 úno 2016 11:11

Omlouvám se, ale po zdravém zvážení musím tvou žádost zamítnout. Speaker jednal v dobré vůli, ale po pročtením tvé chat historie do větší hloubky jsem usoudil, že máš ještě co dohánět. Zkus upravit svůj slovník, trochu vychladni a do budoucna to můžeš zkusit znovu.

Za vedení portálu taurigaming.cz

Mr. Infro

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“