BF3 , -Csipos-Lajcii

Máš zájem dělat admina na některém z našich serverů?
lajci333
Former admin
Former admin

BF3 , -Csipos-Lajcii

Příspěvek#1 » 10 pro 2015 16:23

Pekný deň prajem,
Chcel by som byť u vás admin a tak vám sem posielam moju žiadosť . Ďakujem
1) Nick v hre (meno): -----> -Csipos-Lajcii
2) Vek: -----> 15
3) Na jaky server žiadate o práva: ------> [CZ/EU]#66 TauriGaming.cz / [CSTG] Fly Maps Conquest FastR
4) URL profil (adresu) Battlelogu: ------> http://battlelog.battlefield.com/bf3/us ... os-Lajcii/
5) Jak dlho hrajete BF, MoH na našich serverov: -----> Battlefield hrávam už pomerne dosť dlho. Začalo to bf dvojkou , od tej som prešiel na trojku až po štvorku... Na battlefield 3 a 4 mám nahraných cez zhruba 1500hodín na pc a xboxe dokopy. A na vašich serveroch hrám tiež v priemere 1-1.5 roka, ale nie stále, bo ma niekedy naštvú aačka, tak idem na obyčajný conquest ...
6) Info. o sebe:-----> Tak, som normálny chalan , ktorý študuje na gympli... späť ku bf, chcel by som byť admin na tomto serveri aj kvôli tomu, pretože hoc kedy sa napojím, tak väčšinou niekto porušuje nejaké to pravidlo, tak ukľudniť trošku + aj kvôli tomu, pretože viem o battlefield už celkom dosť, tak môžem byť aj nápomocný pri nejakom probléme.

E: skoro by som zabudol, ako admin mám skúsenosti, pretože som mal ja sám 2 servery (1xbox, 1 pc) a tie fungovali dobre, teda podľa hráčov píšem . Aby sa predišlo nejakým falošným veciam, tak toto nieje môj jediný nick, ale práve na ňom som aktívny, lebo tie ostatné už nie sú moje.
Obrázek
Admin #66
Jr.admin #65
Capital admin #100
Admin #88 - dočasne , inak Builder

Iko_cz
Headmaster
Headmaster

Re: BF3 , -Csipos-Lajcii

Příspěvek#2 » 10 pro 2015 23:48

čau :) diky za žádost
přidej si mě na BTLG nick : Iko_cz a domluvime se :)
s pozdravem Iko_cz
Obrázek
Headmaster BF4

Zpět na „Žádosti o administrátora serveru“