Hunt

Uživatelský avatar
NihilihiN
Former admin
Former admin
Příspěvky: 60
Kontaktovat uživatele:

Hunt

Příspěvek#1 » 10 pro 2014 15:47

Ano, ano. Tento coop-mod poukazuje na důležitost týmové práce a bojové taktiky ve hře. Jeden život a nazdar. Stará dobrá klasika. Žel bohu s drtivou většinou hráčů naprosto nehratelná. Zkuste mi prosím někdo vystvětlit, čemu ta obrovská spousta nezdařených potratů, promiňte chtěl jsem napsat hráčů, čemu na zadání mise nerozumí?
"Use suppressors, move slowly" aneb "Používejte tlumiče, pohybujte se pomalu" totiž v drtivé většině těchto hrdinů moderní doby evokuje naládování MGčka, zapnutí baterky a za huronského pokřiku "Na ňéééééééééééééé!" střemhlavý úprk s občasnými výskoky směrem k nepříteli doprovázený pochopitelně střelbou do vzduchu.
..
...
.... :facepalm:
.
.
...ano a když je po všem a všichni tihle retardi rejou držkou v blátě, pak vás - tichého zabijáka s již více jak deseti zářezi na pažbě pušky vybavené pouze tlumičem a lepší municí (protože na další vaginosti prostě nejsou body) - potom všem vás banda těhle smradů "vyVoteuje" do autu (ze hry), či v lepším případě jen restartují mapu -- a to jen proto, že se držíte zadání mise a pohybujete se pomalu :D :D

:fckyuo: Ono totiž kolikrát platí, že:

POMALU = PŘESNĚ
PŘESNĚ = RYCHLE


Ono je to úsměvné, né že né - je to jen hra. Otázka zní, chcete se spokojit se současnou situací a zvolit návštěvnost serveru nebo jste pro kvalitní hraní a přitvrdíte v pravidlech coop-serveru?

Mír a lásku

Zpět na „Pokec Insurgency“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti